Ζήστε το Όνειρο στο Mystras Grand Palace Resort & Spa*****

19 Μαΐου 2022 13:01

Ζήστε το Όνειρο στο Mystras Grand Palace Resort & Spa*****

Πού και πώς ξεκίνησε η κοινή πορεία ζωής με τον σύζυγό σας Δημήτρη Καλοειδή;
Γνωριστήκαμε στην Αμερική, αν και η καταγωγή και των δυο μας είναι από την Λακωνία. Τα πρώτα χρόνια, η λέξη “διακοπές” δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό μας. Δουλεύαμε πολύ σκληρά, 7 ημέρες την εβδομάδα, 16-18 ώρες την ημέρα.

Πώς καταλήγετε να υλοποιείτε ένα όνειρο ζωής στη γενέτειρά σας;
Ο τελικός προορισμός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Γι΄ αυτό αποφασίσαμε τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού συγκροτήματος του “Mystras Grand Palace Resort & Spa”, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με αρχιτεκτονική προσαρμοσμένη στα χαρακτηριστικά του Μυστρά, με έντονη τη χρήση πέτρας και ξύλου.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του δημιουργήματός σας και τι εκπλήξεις περιμένουν τον επισκέπτη;
Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό τον Δεκέμβριο του 2017 με 29 δωμάτια και πλέον με την ολοκλήρωση της νέας επέκτασης, πρόκειται για κτιριακό συγκρότημα 72 δωματίων, με 4 γήπεδα τένις, 3 πισίνες, συνεδριακό χώρο και spa! Φωλιασμένο στις πλαγιές του Ταΰγετου, κάτω από την Βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, μέσα σε 30 στρέμματα καταπράσινου τοπίου με σιντριβάνια, πλακόστρωτα και πλούσια βλάστηση, το Mystras Grand Palace Resort θα κάνει τον επισκέπτη να αισθανθεί ότι ξυπνάει σε ένα μέρος οικείο και ταυτόχρονα μεγαλειώδες. Εδώ η μεσογειακή γοητεία και ο μεσαιωνικός μύθος συνυπάρχουν αρμονικά, συνθέτοντας ένα κομψό καταφύγιο διακοπών, που τον ταξιδεύει στο χρόνο.