Γιάννης-Δήμητρα Κούστα: Ετοιμάζουν βάφτιση χλιδής στη Βενετία για την κόρη τους!

21 Μαΐου 2022 12:49

Η βάφτιση της κόρης του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα στη Βενετία πλησιάζει και όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για ένα από πιο σημαντικά κοσμικά events του καλοκαιριού.

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του, Δήμητρα Κούστα προετοιμάζονται για τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού τoυς. Η τελετή θα γίνει στην πανέμορφη Βενετία, στις 25 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι είχαν προτιμήσει την Ιταλία και για τον γάμο τους, ο οποίος έλαβε χώρα στο Σορέντο.

Το ζευγάρι έχει ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια και είναι δεδομένο ότι οι τριακόσιοι καλεσμένοι τους θα βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, διάρκειας τριών ημερών! Είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν λάβει εδώ και μήνες τη χειροποίητη – πανάκριβη πρόσκληση… made in Italy. Ήταν επιλογή της Κούστα και όπως κάποιοι παρατήρησαν, θυμίζει ανάλογες προσκλήσεις σημαντικών οίκων μόδας όπως Dior και Chanel!

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση βρίσκεται σε ένα χρυσό κουτί και μια κατασκευή που απεικονίζει ένα παλάτι στη Βενετία.

Το μυστήριο πρόκειται να παρακολουθήσουν επιφανή πρόσωπα της επιχειρηματικής ζωής της Ελλάδας και της Ευρώπης. Όλοι τους θα… αφεθούν στα χέρια του Βιντσέντζο Ντασκάνιο, ο οποίος έχει αναλάβει τις εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το μυστήριο. Ο ίδιος άνθρωπος επιμελείται βραδιές που διοργανώνουν μεγάλοι οίκοι, όπως οι Gucci, Louis Vuitton, Salvatote Ferragamo, Elisabetta Franchi. Επιμελήθηκε και τον γάμο της οικογένειας Ζέιν στο Μονακό πριν από περίπου δύο χρόνια.

Οι τρεις βραδιές στη Βενετία θα είναι… μαγικές.

Με χιλιάδες λουλούδια να δημιουργούν μοναδική αίσθηση σε πλήρη αρμονία με τα νερά αλλά και τις φωτιές!

Στις 24 του μήνα, την παραμονή της βάφτισης, θα πραγματοποιηθεί το welcome party. Θα συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες.

Την επόμενη ημέρα, θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Νονά θα είναι η Χριστιάνα Καίσαρη, ενώ η νεοφώτιστη θα πάρει το όνομα Στεφανία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο διαμαντένιος σταυρός και οι μπομπονιέρες θα είναι από τον οίκο Kessaris. Τα βαπτιστικά ρούχα θα φέρουν την υπογραφή του οίκου Κριθαριώτη.

Στη συνέχεια, τα μέλη του διεθνούς τζετ σετ που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, θα μεταβούν στο ιστορικότερο palazzo της πόλης για τη δεξίωση. Εκεί η ορχήστρα θα παίζει κλασσική μουσική.

Σε ό,τι αφορά το μενού, θα περιλαμβάνει κυρίως μεσογειακές γεύσεις, ενώ κάποια εδέσματα θα έχουν φτάσει από τη Γαλλία. Από εκεί θα προέρχονται οι σαμπάνιες και ορισμένα σπάνια κρασιά.

Για την επόμενη ημέρα, έχει προγραμματιστεί αποχαιρετιστήριο πάρτι. Η εφοπλιστική οικογένεια θα περιμένει τους καλεσμένους της στην ατμοσφαιρική Terrazza Danieli. Είναι η βεράντα του ξενοδοχείου Danieli με μαγευτική θέα σε όλη την πόλη.