Εύα Καϊλή: Ετοιμάζει βάφτιση-υπερπαραγωγή στην Κρήτη για την κόρη της

21 Μαΐου 2022 13:18

Η επιτυχημένη Ευρωβουλευτής έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Κρήτη και όπως είναι γνωστό στην μεγαλόνησο τα γλέντια κρατάνε μέχρι πρωίας.

Η Εύα Καϊλή θα βαφτίσει την κόρη της στην Κρήτη έχοντας ως νονούς αγαπημένους φίλους της από την Ελλάδα και την Ευρωβουλή.

Και το όνομα αυτής Αριάδνη. Όπως είναι αναμενόμενο η βάφτιση αλλά και το γλέντι θα κρατήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ευρωβουλευτής έχει δηλώσει πως λόγω της πανδημίας αλλά και της καραντίνας δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί για δύο ολόκληρα χρόνια και τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο.

Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της την μικρή Αριάδνη

«Δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια γι΄ αυτό το θέμα, μιας και λόγω πανδημίας πολλές οικογένειες περνούν δύσκολες στιγμές.

Για εμάς ο ερχομός του παιδιού στη ζωή μας είναι δώρο. Μια τεράστια ευτυχία Το ξεκίνημα ήταν όταν γέννησε η αδελφή μου , το 2019. Την πρώτη καραντίνα, την οποία περάσαμε μαζί , στην Αθήνα», ενώ σχολίασε με έμφαση στις δηλώσεις της στο Πρώτο θέμα πως είναι «ηρωικό» είναι να μεγαλώνουν οι μητέρες παιδιά, «ειδικά όταν είναι μόνες».

Ενω για τον έρωτά της είχε αποκαλύψει στον Δημήτρη Δανίκα

Για πες μου τώρα, είσαι ερωτευμένη;

«Βεβαίως, έχω σχέση πολλά χρόνια τώρα. Μαζί έχουμε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα».

– Ποιος είναι;

«Ενα παιδί από το Μιλάνο που μένει και δουλεύει στις Βρυξέλλες. Είναι σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων στο Ευρωκοινοβούλιο».

– Και εκείνος ερωτευμένος μαζί σου;

«Πώς αλλιώς».

– Και ποιος ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου;

«Δεν τον έχω βρει ακόμα. Ισως ο επόμενος. Ισως ο Ιταλός».

– Πώς σου ξέφυγε ο γάμος;

«Εμένα πώς μου ξέφυγε; Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες. Και μάλιστα όταν δεν έχεις μια συγκεκριμένη βάση. Ολα αυτά δυσκολεύουν τα πράγματα. Επίσης ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου τον γάμο. Μακριά από όλα αυτά τα στερεότυπα. Αν μια γυναίκα αργήσει να “αποκατασταθεί” θα έρθει η καταστροφή».