Απόστολος Ρουβάς: αποκάλυψη! Αυτή είναι η σύντροφός του

23 Μαΐου 2022 08:00

Απόστολος Ρουβάς: αποκάλυψη! Αυτή είναι η σύντροφός του

Ο Απόστολος Ρουβάς μετά από την αποχώρησή του  από τον Άγιο Δομίνικο προσπαθεί και πάλι να βρει τους ρυθμούς του και να τις ισορροπίες του. Το Survivor του έδωσε πολλές εμπειρίες που θα τις κουβαλά για πάντα.

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε με την σύντροφό του, Φανή Γιαβρόγλου μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες. Και προσπαθούν να περάσουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί. Βέβαια στο Survivor, απέκτησε και φίλους, όπως τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι οποίοι μαζί με την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, κανόνισαν να πάνε όλοι μαζί για φαγητό το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η ηλιόλουστη μέρα τους τράβηξε σε μαγαζί των νοτίων προαστίων και φυσικά ο Απόστολος δεν πήγε μόνος. Αλλά βρέθηκε εκεί συνοδευόμενος από την σύντροφό του. Για χάρη της άλλωστε θα συνεχίσει να διαστηριοποιείται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και θα μετακομίσει εκεί.

Η παρέα των πρώην survivors είναι πολύ ενεργή στα social media και δημοσίευσε stories από την βόλτα τους. ‘Οπου βλέπουμε τον Απόστολο πολύ ευτυχισμένο στο πλευρό της Φανής.

 

Η εξομολόγηση για τον πατέρα του

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό του Όλα Γκούντ κι εξομολογήθηκε πως με τον πατέρα του δεν είχε πολύ καλές σχέσεις. Το διάστημα που πέρασε όμως στο Survivor τον βοήθησε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα που πίστευε από πολύ μικρός γι’αυτόν. Τώρα οι σχέσεις τους είναι πολύ καλύτερες.

«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Χωρίς λόγο… Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών και σε μια πολύ μικρή ηλικία, γιατί όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν επτά χρονών, πολλές φορές αναπτύσσεις πράγματα στο μυαλό σου που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Κατά κάποιο τρόπο μεγαλώνεις με αυτό το πράγμα, περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες».

«Έχω συνειδητοποιήσει δηλαδή ότι τσακωθήκατε, δεν τα βρήκατε, όλα καλά αλλά εσύ είσαι ο μπαμπάς μου».«Μας δόθηκε η ευκαιρία, τώρα που βγήκα από το Survivor, να βρεθούμε και να τα πούμε. Θεωρώ πως έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα. Το οφείλω στο Survivor αυτό σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό γιατί έχω αλλάξει πολύ στάση ζωής και τρόπο σκέψης για πολλά πράγματα»