Μάκης Παντζόπουλος: H άγνωστη ζωή του πριν από τον έρωτα με τη Μενεγάκη

23 Μαΐου 2022 20:00

Ο Μάκης ή Ματέο Παντζόπουλος είναι ο άνδρας στο πλευρό του οποίου η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το «λιμάνι» της!

Ο επιχειρηματίας Μάκης Παντζόπουλος και η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη είναι μαζί από το 2010. Έκτοτε αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο σύντροφος της Μενεγάκη διαχειρίζεται περιουσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ, την οποία απέκτησε μέσω κληρονομιάς.

Ο Μάκης Παντζόπουλος (Ματθαίος είναι το βαφτιστικό του όνομα) κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο. Γονείς του είναι ο Δημήτρης και η Λιλίκα Παντζοπούλου.

Ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα. Σε ό,τι αφορά τη μητέρα του, είναι κόρη του βιομηχάνου και εκ των ιδρυτών της «Μίσκο», Ελευθέριου Μαντζίκα και της Μαρίνας Ντίσκου.

O Παντζόπουλος μεγάλωσε στην Αθήνα και φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη. Αργότερα, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με το που πήρε το πτυχίο, έφυγε από την Ελλάδα. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία είχε ερωτική σχέση. Έμειναν μαζί για έξι χρόνια στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, προχώρησε στην αγορά κτήματος στην Άνδρο. Και δημιούργησε μια πρότυπη «πράσινη» ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ. Επικεντρώθηκε στην επιχείρηση και ζούσε μεταξύ Αθήνας και Άνδρου. Παράλληλα, ασχολήθηκε και με τη «Μίσκο».

H Μενεγάκη μπήκε στη ζωή του το καλοκαίρι του 2010, όταν οι καλοί της φίλοι και κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος, που τότε ήταν παντρεμένοι, της πρότειναν να τους ακολουθήσει στα Άχλα για διακοπές.

Τότε γνώρισε τον Παντζόπουλο, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή με το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημά του. Αμέσως αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει «χημεία» ανάμεσά τους και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει.

Αρχικά, πάντως, η παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωνε τη σχέση τους μιας και δεν είχε πάρει ακόμα διαζύγιο από το Γιάννη Λάτσιο, αν και είχαν χωρίσει.

Αργότερα, ο δεσμός τους αποκαλύφθηκε και σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκαν.