Είναι οριστικό: αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη στον ΑΝΤ1

24 Μαΐου 2022 09:10

Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς των Τσαμπάνη - Καλκόβαλη στον ΑΝΤ1

Το συγγραφικό δίδυμο των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες του και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένος να κρατήσει τους γνωστούς σεναριογράφους που ήδη ετοιμάζουν την επόμενη σειρά με προσωρινό τίτλο Η Μάγισσα

Βέβαια υπήρχε έτοιμο το Ντέρτι από το δίδυμο των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη το οποίο θα μείνει προσωρινά στην άκρη. Γιατί τους πρόλαβε στην στροφή ο Alpha με τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Που ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τα γυρίσματα. Έτσι κανείς δεν ήθελε να ανταγωνιστούν οι δύο σειρές.

Τώρα όμως, ετοιμάζονται για μια νέα αστυνομική σειρά εποχής την νέα σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Η οποία αναμένεται να συναρπάσει το κοινό μετά την επιτυχία των Άγριων Μελισσών. Σύμφωνα με το youfly.com ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς που ετοιμάζουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης στον ΑΝΤ1 έχει βρεθεί. Και έχει κλείσει τη συμφωνία του. Ποιος είναι;

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει αφήσει το καλύτερο αποτύπωμα στην τηλεοπτική οθόνη. Ακόμη και τώρα που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Ο Όρκος, αλλά και στις Σέρρες στον ΑΝΤ1+. Πρόκειται για τον Γιώργο Γάλλο, που τελικά θα είναι πρωταγωνιστής στην νέα σειρά του συγγραφικού διδύμου.

Ο Γιώργος Γάλλος επιστρέφει στον ΑΝΤ1 καθώς θα κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς. Που ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι των Άγριων Μελισσών με προσωρινό τίτλο «Μάγισσα»
Πρόκειται πάλι για μια σειρά εποχής, που τοποθετείται χρονικά γύρω στο 1800. Θα είναι αστυνομικού περιεχομένου αυτή την φορά, γεμάτη σασπένς και αγωνία. Η σειρά αυτή, θα πάρει τη θέση των Άγριων Μελισσών, και θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του σταθμού. Η σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα, στις αρχές του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν.
Η επιλογή των ηθοποιών και οι πρώτες συζητήσεις για τα γυρίσματα, έχουν ήδη ξεκινήσει. Γιατί πολύ σύντομα εκτός από τον Γιώργο Γάλλο θα γνωρίζουμε και άλλους ηθοποιούς που θα ενταχθούν στο καστ της νέας σειράς της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη στον ΑΝΤ1, με προσωρινό τίτλο «Μάγισσα».