Jennifer Aniston: Δες τη σέξι φωτογράφιση στα 50 της και μάθε τα πάντα για την επανασύνδεσή της με τον Brad Pitt

1 Απριλίου 2019 17:17

Η πενηντάρα το γλεντάει! Ο λόγος για την ομογενή σταρ Jennifer Aniston. H “Jen” -Γενοβέφα Αναστασάκη, επί τω… κρητικότερον- έκανε μια σέξι φωτογράφιση by the sea αποδεικνύοντας πως οι 50άρες ίσον με δυο 25άρες. Δεν είναι όμως μόνον αυτό το νέο. Μάλιστα, αυτό είναι το λιγότερο… Γιατί το ότι είναι κορμάρα, ότι γυμνάζεται σαν παλαβή για να διατηρείται, το γνωρίζουμε.

Jennifer Aniston-Brad Pitt: Ολική επαναφορά

Αποτέλεσμα εικόνας για brad pitt jennifer aniston birthday

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, μετά τα γενέθλιά της, όπου θα θυμάστε πως πήγε ο Brad Pitt και μάλιστα έφυγε απ’ την πίσω πόρτα για να μην τον δουν οι παπαράτσι, έχουν έρθει πιο κοντά. Τόσο κοντά που insiders υποστηρίζουν ότι είναι ξανά μαζί.

Έχουν “βουίξει” τα χολιγουντιανά “πηγαδάκια”, αλλά ακόμα κανείς εκ των δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει. “Ο Brad από τότε έχει έρθει πολλές φορές στο σπίτι της και μένει για ώρες”, λένε σε αμερικάνικο γκόσιπ έντυπο γείτονες της Jen. Μάλιστα, και από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι όντως “υπάρχει πιθανότητα να είναι ξανά μαζί, δεν μπορούμε ωστόσο, να πούμε κάτι παραπάνω”.

TIP

H φωτογράφιση έγινε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και όσο για την “επανασύνδεση” με τον Pitt, ναι, ναι, όσοι το υποψιαστήκατε, καλώς το κάνατε. Είναι το δικό μας πρωταπριλιάτικο, το fake new του iciao. gr. Χαρούμενο μήνα, γλεντήστε το!

Ντονατέλλα Αδάμου