ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Παρασκήνιο! Γενέθλια Μενεγάκη: Γιατί ο Ματέο έκοψε Βανδή και Μπαλατσινού

23 Νοεμβρίου 2019 10:56

Μενεγ

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες έγινε 50 ετών και ήθελε τα φετινά της γενέθλια να είναι ξεχωριστά. Η παρουσιάστρια οργάνωσε ένα μεσημεριανό κυριακάτικο γλέντι όπου φυσικά παρόντες ήταν όλοι.

Μενεγ
Τα παιδιά της, ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος, η μητέρα της Ζέτα, η πεθερά της Λιλίκα Παντζοπούλου και πολύ στενοί φίλοι οι οποίοι έκαναν τη μέρα της ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Την ώρα της τούρτας, η Ελένη ήθελε να απαθανατίσει τη στιγμή για να τη θυμάται για πάντα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί στιγμιότυπα από αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία από το οικογενειακό γλέντι, με την ίδια να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη. Βέβαια, απορίες προκάλεσε το γεγονός ότι στο γλέντι υπήρχαν παρουσίες, αλλά υπήρχαν και απουσίες. Όπως για παράδειγμα αυτή της Τζένης Μπαλατσινού, με την οποία η παρουσιάστρια έχει αποκαταστήσει τον τελευταίο καιρό την παλιά της φιλία. Και δεν ήταν η μόνη απουσία, καθώς αρχικά η σκέψη της Ελένης Μενεγάκη ήταν να καλέσει τόσο την Τζένη Μπαλατσινού όσο και τη Δέσποινα Βανδή στην τόσο ξεχωριστή αυτή μέρα της. Όμως, η σκέψη της αυτή σκόνταψε στις αντιρρήσεις του Ματέο Παντζόπουλου.

Μενεγ

Γιατί δεν τις ήθελε;

Όπως λένε οι πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, αρχικά εκείνη ήθελε να κάνει ένα ανοιχτό πάρτι, καλώντας τους κοντινούς της ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και η Τζένη Μπαλατσινού και η Δέσποινα Βανδή. Θα ήταν, όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, μια κίνηση καλής θέλησης εκ μέρους της, μια κίνηση που θα σφράγιζε την επανασύνδεσή της με τις φίλες της μετά μια μακρά περίοδο που οι τρεις τους δεν είχαν σχέσεις.
Ο Ματέο όμως είχε διαφορετική άποψη. Είπε στην Ελένη ότι αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα στην οποία θα ήθελε να είναι με την οικογένειά τους. Ο σύζυγός της θεώρησε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να καλέσει τις δύο γυναίκες, πιστεύοντας μάλιστα ότι η σχέση ανάμεσά τους δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως και ίσως η παρουσία τους εκεί, μαζί με την οικογένειά τους να «χαλούσε» την ατμόσφαιρα και να δημιουργούσε ένταση στην Ελένη.
Φυσικά, όπως κάνει πάντα, η Ελένη άκουσε πολύ προσεκτικά τον Ματέο και παρά την αρχική της επιθυμία, συμφώνησε μαζί του. Η σχέση της με την Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να είναι καλύτερη από παλιότερα και οι δύο τους να είναι σε επαφή, όμως ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Επίσης, η Ελένη, όπως και ο Ματέο, είναι άνθρωπος της οικογένειας και κατάλαβε απόλυτα τι εννοούσε εκείνος όταν της είπε ότι θα ήταν καλύτερα να μην καλέσουν ανθρώπους εκτός της οικογένειας.
Σε κάθε περίπτωση, τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη ήταν όπως ακριβώς τα σχεδίασε το ζευγάρι και η εικόνα που εκείνη επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό της είναι αυτή της απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας…