Η Κέιτ Μος «άδειασε» την Άμπερ Χερντ: «Ο Ντεπ δεν με έσπρωξε από τη σκάλα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Μαΐου 2022 20:12

Στο δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ κατέθεσε η Κέιτ Μος, μέσω videolink.

Η Κέιτ Μος, που έβγαινε με τον Τζόνι Ντεπ τη δεκαετία του 1990, κλήθηκε για κατάθεση από τη νομική ομάδα του διάσημου ηθοποιού, η οποία φάνηκε να πανηγυρίζει όταν αναφέρθηκε το όνομά της από την Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της την περασμένη εβδομάδα.

Η ηθοποιός είχε περιγράψει ότι άκουσε μια φήμη ότι ο Ντεπ έσπρωξε την Μος από μια σκάλα, στην Τζαμάικα.

Σε μία από τις πιο σύντομες καταθέσεις σε ολόκληρη τη δίκη, η Μος κατέρριψε μέσα σε τρία λεπτά τον ισχυρισμό της Χερντ.

Αρχικά, επιβεβαίωσε ότι είχε μια ρομαντική σχέση με τον Ντεπ μεταξύ 1994 και 1998.

Είπε ότι ο ηθοποιός δεν την έσπρωξε στη σκάλα κατά τη διάρκεια των διακοπών που έκανε το ζευγάρι.

Όπως κατέθεσε, γλίστρησε σε βρεγμένα σκαλοπάτια και τραυμάτισε την πλάτη της. Η Μος ήταν ξεκάθαρη δηλώντας ότι ο Ντεπ δεν την έσπρωξε ποτέ από κανένα σκαλί.

Το πρώην σούπερ μόντελ αρχικά δήλωσε ότι έμεναν στο θέρετρο GoldenEye στην Τζαμάικα. Κατά τη διάρκεια καταιγίδας «καθώς έφευγα από το δωμάτιο γλίστρησα στις σκάλες και χτύπησα την πλάτη μου. Ούρλιαξα γιατί πονούσα», είπε. Πρόσθεσε ότι ο Ντεπ την βοήθησε και τη μετέφερε πίσω στο δωμάτιο και της παρείχε άμεσα ιατρική φροντίδα.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε, δεν με πέταξε από οποιαδήποτε σκάλα», είπε από το Γκλάτσεστερ της Αγγλίας, όπου βρίσκεται.

Ο Ντεπ έχει οδηγήσει στο εδώλιο την επί δεκαπέντε μήνες σύζυγό του με την κατηγορία της δυσφήμισής του. Και αυτό εξαιτίας άρθρου που έγραψε εκείνη στην εφημερίδα «Washington Post» το 2018, με θέμα την ενδοοικογενειακή βία. Παρότι δεν τον κατονόμαζε, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι τον φωτογράφιζε ως κακοποιητή και ως εκ τούτου λειτούργησε βλαπτικά για τη φήμη του. Για την βλάβη αυτή που υποστηρίζει ότι υπέστη, ο Ντεπ αξιώνει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι η Χερντ έχει απαντήσει με δική της αγωγή διεκδικώντας 100 εκατομμύρια δολάρια. «Πατάει» στις δηλώσεις των δικηγόρων του Ντεπ που χαρακτήρισαν την κατάθεσή της στο δικαστήριο της Βιρτζίνια «απάτη» και υποστηρίζοντας ότι είναι δυσφημιστικό σχόλιο για την ίδια.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών αναμένεται να κλείσουν την ακροαματική διαδικασία με τις αγορεύσεις τους την Παρασκευή.