Γιάννος Σδούγκας: η αποχώρηση από το MasterChef, οι μπηχτές για την Ελπίδα και η στήριξη στον Μπόμπαινα

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 19:15

Γιάννος Σδούγκας: η αποχώρηση από το MasterChef, οι μπηχτές για την Ελπίδα και η στήριξη στον Μπόμπαινα

Ο Γιάννος Σδούγκας κατάφερε να φτάσει στους πέντε του MasterChef 2022 και ενώ για πολλούς ήταν από την αρχή φαβορί για το φετινό έπαθλο τελικά τον είδαμε να φεύγει την Τρίτη

Ο Γιάννος Σδούγκας, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωϊνή εκπομπή του Star.  Μίλησε για την εμπειρία του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Ενώ παραδέχτηκε ότι το πιάτο του δεν ήταν καλό. Όπως είπε είχε καταλάβει ότι θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Οι πρώτες μέρες μακριά από το σπίτι του MasterChef

«Είμαι καλά. Βιώσαμε πολλά μέσα. Ωραίες στιγμές. Ο καθένας λυγίζει. Ήταν η δικιά μου στιγμή χθες. Ήξερα πως δεν είχα κάνει καλό πιάτο. Ήθελα να πάω πολύ γρήγορα, είχα στο μυαλό μου πολλές παρασκευές και στο τέλος αποσυντονίστηκα.

Μπήκα στο MasterChef για να κάνω το κάτι παραπάνω. Στην οντισιόν όταν είχα πάει, ήταν η πρώτη φορά που είχα κάνει αυτό το πιάτο. Ήξερα πως κάτι δε θα πάει καλά. Στο μυαλό μου όμως είχα στόχο να περάσω και να πάω στον τελικό. Δεν έφυγα από τον στόχο μου. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω. Στόχος όλων ήταν ο τελικός. Από τότε που μπήκαμε έγιναν πάρα πολλά πράγματα. Έκανα πράγματα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν».
«Τα καλά λόγια των κριτών ήταν για μένα μια μεγάλη ικανοποίηση. Όταν τελειώσαμε τη μαγειρική είπα στον Πανούλη “έφυγα”. Ήξερα πως τελείωσε όλο αυτό κι αυτό με έκανε να συγκινηθώ».

Οι μπηχτές για την Ελπίδα

Ο ίδιος σχολίασε παράλληλα και τα καλά λόγια που είπε για εκείνον η Ελπίδα, τη στιγμή της αποχώρησης. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι η Ελπίδα άλλα έλεγε μπροστά στις κάμερες και άλλα πίσω.

«Εγώ ότι είπα το λέω μπροστά σε όλους. Και τα καλά και τα κακά. Έτσι είμαι σαν χαρακτήρας. Μπορεί σε μερικούς να μην τους αρέσει. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει όταν κάποιος δεν είναι παρών. Νομίζω ότι είχα πει και εγώ ότι η Ελπίδα άλλα λέει μπροστά και άλλα πίσω από τις κάμερες. Της το είχα πει και ευθέως».

Η παρέα με τον Μπόμπαινα

«Το έλεγα από την αρχή ότι ο διαγωνισμός είναι μια ζούγκλα. Δεν επηρεάζομαι από κανένα. Δε μιλάω πολύ. Όταν μιλήσω θα πιάσω τον καθένα ξεχωριστά. Άλλοι είναι μπροστά, άλλοι πίσω… Με τον Δημήτρη Ταϊρίδη κάναμε παρέα. Πολλές φορές έλεγε σωστά πράγματα, αλλά ο τρόπος του ήταν κακός. Αυτά που έλεγα τα έβλεπαν όλοι, απλά εγώ είχα ασχοληθεί. Είχαν βάλει τον Μπόμπαινα σε μια γωνία, είναι κακό να “βαράς” κάποιον χωρίς λόγο. Πολλά παιδιά είπαν στις επιστροφές ότι “μπράβο Γιάννο, τα έλεγες σωστά”. Ξέρει να ακούει ο Δημήτρης, αλλά είναι αλλιώς ο χαρακτήρας του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)