Πηνελόπη Πιτσούλη: «Τι έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 12:50

Παύλος Χαϊκάλης: Έφυγε από την Αθήνα - Η νέα ζωή του ηθοποιού

Η Πηνελόπη Πιτσούλη για ακόμα μία φορά μίλησε έξω από τα δόντια για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ. Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξομολογήθηκε ότι στην αδελφή της την είχαν προειδοποιήσει για την κακή συμπεριφορά που επιδεικνύει ο Πέτρος Φιλιππίδης προς τους συναδέλφους του.

“Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω.

Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο”.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε και για τον Παύλο Χαϊκάλη και για τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την συμπεριφορά του απέναντι στις φοιτήτριες της σχολής στην οποία δίδασκε υποκριτική:

«Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».

Η Πηνελόπη Πιτσούλη αναφέρθηκε και στον πρόσφατο καβγά της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στην παράσταση που θα πρωταγωνιστούσε στην Κύπρο.

«Δεν τσακώθηκα εγώ με τον Φλωρινιώτη. Αυτός τσακώθηκε με τον εαυτό του».

Λόγω των αποκαλύψεων γύρω από το όνομά του Παύλου Χαϊκάλη η εταιρεία παραγωγής της ταινίας που πρωταγωνιστούσε είχε αποφασίσει να αφαιρέσει την εικόνα του μέσα από το τελικό υλικό προβολής προκαλώντας την οργή του ηθοποιού

«Ο κύριος Μαρκίδης δεν επικοινώνησε μαζί μου σχετικά με την αντικατάστασή μου. Εγώ τον καταλαβαίνω. Αν του ζήτησαν κάποια κανάλια ότι δεν με θέλουν, ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι.

Και ο Σωτήρης Καλυβάτσης καλά έκανε, επαγγελματίας ηθοποιός είναι. Εδώ αρχίζει και ξυπνάει κάτι, κάτι δεν είναι σοβαρό για να γίνονται τέτοια πράγματα, κάτι άλλο συμβαίνει, δεν μπορεί να είναι όλη αυτή η διαδικασία…”