Κατερίνα Καινούργιου: «Η Θεοδώρα Βουτσά με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα»

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 13:05

Άγριο επεισόδιο έγινε στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Σπύρο Μπιμπίλα ύστερα από τα σχόλια που έκανε ο δεύτερος σχετικά με τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.

Ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις διώξεις του Πέτρου Φιλιππίδη λέγοντας πως ο ηθοποιός έχει σταθεί δίπλα του σαν φίλος… ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να εχει δεχθεί επιθέσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη όμως του έχει σταθεί σαν φίλος!

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε σταθεί στην προσωπική μου ζωή, ήταν φίλος μου, το τι έκανε μετά και το τι στάση τηρώ τώρα, δείχνουν τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να με έχει αρπάξει από τον λαιμό αλλά μου έχει σταθεί σαν αδελφός».

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή της συγκεκριμένης δήλωσης ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα λέγοντας πως με τη συμπεριφορά και τα λεγόμενα του Σπύρος Μπιμπίλας περνάει ένα πολύ λανθασμένο μήνυμα προς την κοινωνία αποκαλύπτοντας την δική της περίπτωση κακοποιητικής συμπεριφοράς που είχε δεχθεί από την Θεοδώρα Βουτσά.

«Αυτή τη στιγμή σε ακούνε πολλοί άνθρωποι και θέλω να πω ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι μία βίαιη συμπεριφορά και να λες σε συγχωρώ. Τι λες τώρα; αυτό το μήνυμα περνάμε; Τέλος στη βία. Σπύρο θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είμαι η κοπέλα που όταν ξεκίνησα 18 ετών και ήμουν στο Τηλεάστυ, βρέθηκα σε παράστασή σου, και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, η Θεοδώρα Βουτσά, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα και εσύ κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό για ποιο λόγο μίλησε άσχημα και τώρα μου λες ότι δέχεται κάτι τέτοιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη;»

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την Θεοδώρα Βουτσά για τα όσα αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα η Κατερίνα Καινούργιου αλλά ούτε και κάποια αντίδραση από τον Σπύρο Μπιμπίλα.