Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε ρόλο μοντέλου

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 18:15

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βροχή τηλεοπτικών προτάσεων για την επόμενη σεζόν

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επιβεβαιώνει κάθε μέρα ότι αντιμετωπίζει τη ζωή της με αισιοδοξία.

Η Ιωάννα είναι πολύ ενεργεί στα social media και πλέον ποζάρει χωρίς την προστατευτική της μάσκα.

Μάλιστα, μέσω μιας νέας ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram την είδαμε να σε ρόλο μοντέλου. Η Ιωάννα φοράει ένα φλοράλ μακρύ αέρινο φόρεμα και ποζάρει στον φακό.

«Ήταν λίγες ημέρες πριν βγω από το νοσοκομείο. Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι με πίεζαν αρκετές ημέρες πιο πριν. Εγώ δεν ήθελα. Φοβόμουν πολύ τι θα αντικρίσω. Δεν είχα δει όχι μόνο το πρόσωπό μου, ούτε καν τα χέρια μου, το απέφευγα. Προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο. Όμως έφτασε η ώρα. Θυμάμαι ότι στην τουαλέτα είχε καθρέφτη. Εννοείται ότι ήταν καλυμμένος. Είχα την επιλογή να ξεκολλήσω αυτό που είχαν βάλει, αλλά δεν τόλμησα. Ήρθα η γιατρός μου μού δίνει ένα καθρεφτάκι, κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτα. Λέω «οκ». Δεν πίεσα τον εαυτό μου πολύ», είχε πει σε συνέντευξή της για την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό της στον καθρέπτη, μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: ερωτευμένη ξανά! Ο άντρας που είναι συνεχώς δίπλα της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε πρωτοσέλιδο όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει γι’αυτήν ένας προσωπικός γολγοθάς για να αποκατασταθεί η υγεία της.

Η περιπέτειά της απασχολεί ακόμη και σήμερα την κοινή γνώμη. Έχουν περάσει δυο χρόνια από την επίθεση με το βιτριόλι και η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη ζωή της πίσω.

Εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωταγωνιστές δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της την εβδομάδα που μας πέρασε. Αποκάλυψε πως έχει διαμορφωθεί ύστερα από 11 επίπονα χειρουργεία.

Πέρα από αυτό όμως η Ιωάννα έχει αρχίσει να ζει ξανά σε ρυθμούς που μια γυναίκα της ηλικίας της ζει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών. Ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό. Είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει στις θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.