Πατίτσας – Χρουσαλά: super deal 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων! Αυτή είναι η χλιδάτη βίλα που αγόρασαν

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 14:30

Χρουσαλά - Πατίτσας: Λαμπερό πάρτι στη Μύκονο για τα 12 χρόνια του γάμου τους

Super deal για Λέοντα Πατίτσα και Μαριέτα Χρουσαλά. Ο Έλληνας εφοπλιστής και η σύζυγός του αποφάσισαν να κάνουν ακόμα μία επένδυση σε ακίνητα, Αυτή τη φορά όχι στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη αλλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Λέων Πατίτσας και Μαριέτα Χρουσαλά  αγόρασαν πριν από λίγες ημέρες μία ονειρεμένη βίλα στο Μαϊάμι αξίας 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Έλληνας εφοπλιστής σύμφωνα με το The Real Deal είναι ο νέος ιδιοκτήτης παραθαλάσσιας βίλας στο νησί Hibiscus στο Μαϊάμι.
Για την εξαγορά του οικήματος που διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια η City National Bank της Florida παρείχε δάνειο ύψους 11.4 εκατ. δολαρίων στο επενδυτικό fund, του οποίου διαχειριστές είναι ο Μάικλ Σκοτ από το Beverly Hills και ο Πατίτσας.

Το σπίτι εκτείνεται σε 7.050 τετραγωνικά πόδια. Χτίστηκε το 1934 σε 0,6 στρέμματα και οι φωτογραφίες του Redfin δείχνουν ότι έχει κεραμοσκεπή και εξωτερικούς τοίχους σε χρώμα σομόν, ενώ περιβάλλεται από φοίνικες.

 

Πατίτσας - Χρουσαλά βίλα

Η βίλα άλλαξε δυο φορές χέρια πέρυσι και ήταν προγραμματισμένο να κατεδαφιστεί πριν αγοραστεί από τον Ρόναλντ Λέονχαρντ ο οποίος πλήρωσε 11.8 εκατομμύρια δολάρια για το ακίνητο τον Φεβρουάριο του 2021.

Στη συνέχεια πέρασε σε εταιρεία με επικεφαλής τον Γιανγκ Κιμ έναντι 13 εκατομμυρίων δολαρίων και έπειτα στον Λέοντα Πατίτσα.

Η Φλόριντα όπως και η Καλοφόρνια είναι προορισμοί που ο Λέων Πατίτσας επιλέγει να ταξιδεύει μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Μαριέττα Χρουσαλά.

Λέων και Μαριέττα είναι μαζί περισσότερα από δώδεκα χρόνια και είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής high society. Πιο ευλογημένη στιγμή στη ζωή της Χρουσαλά δεν έχει απ’ όταν γνώρισε τον Λέοντα Πατίτσα, τον ιππότη της -και γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας των Λαιμών. Η όμορφη, πρώην εστεμμένη απέκτησε μαζί του οικογένεια, έκανε και τη δική της, επιτυχημένη επιχείρηση, και τα περνάνε γενικώς μέλι-γάλα.
Όταν τον πρωτογνώρισε, όλοι μιλούσαν για τη “Σταχτοπούτα” και τον “πρίγκιπα”. Και είναι γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια κύλησαν σαν όνειρο στη ζωή της.