Ιωάννα Σαρρή: Μετά την… τρομάρα από το τροχαίο, «πέταξε» για το Μιλάνο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Μαΐου 2022 22:38

Η Ιωάννα Σαρρή βίωσε μία εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία το πρωί της Πέμπτης λόγω του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που είχε με τον σύντροφό της, Γιώργο Σαμπάνη. Πάντως, λίγες ώρες αργότερα «πέταξε» για το Μιλάνο.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του και πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, Ιωάννα Σαρρή είχαν τροχαίο ατύχημα στον Άλιμο. Πάντως, ήταν τυχεροί στην ατυχία τους καθώς δεν χτύπησαν καθόλου. Αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους αν και αρχικά ήταν σοκαρισμένοι.

Μάλιστα, αργότερα στην ημέρα, το μοντέλο αναχώρησε με προορισμό το Μιλάνο για ταξίδι που είχε προγραμματίσει. Η Σαρρή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην όμορφη πόλη της Ιταλίας και ήδη έκανε την πρώτη της έξοδο. Συγκεκριμένα, βγήκε με τη φίλη της Εβελίνα Σκίτσκο.

Η τελευταία δημοσίευσε φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Instagram από τη συνάντησή τους. Σε μία από αυτές κάθεται με τη Σαρρή, η οποία απολαμβάνει το ποτό της. Είναι χαμογελαστή και δείχνει ευδιάθετη. Φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της το άσχημο πρωινό συμβάν.

Μία άλλη φωτογραφία που «ανέβηκε» στα κοινωνικά δίκτυα, φανερώνει ότι η μελαχρινή καλλονή πήγε για ψώνια με τη Σκίτσκο.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί, στον Άλιμο. Η μαύρη Mercedes που οδηγούσε ο Σαμπάνης στην οδό Αεροπορίας προσέκρουσε με ταχύτητα σε ένα γκρι Toyota Yaris, στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες. Οι νεαρές έβγαιναν από το 24ωρο Mac Donalds που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο.

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα έφτασε στο σημείο αστυνομικό όχημα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς το πρόσωπο της συνοδηγού του Yaris είχε γεμίσει αίματα. Η γυναίκα διακομίστηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά ο 39χρονος τραγουδιστής ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν πλησίασε καθόλου τις δυο κοπέλες. Παράλληλα, έδειχνε να ανησυχεί ιδιαίτερα για τη μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητό του.

Εξίσου σοκαρισμένη ήταν και η Σαρρή. Το ευχάριστο είναι πως το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε.