Η γη της ελιάς: άγριος πόλεμος Ισίδωρου – Δημοσθένη

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί να σκοτώσει την Αρετή!

Ο Δημοσθένης κάνει εντυπωσιακή είσοδο στη Γη της Ελιάς. Και από την πρώτη στιγμή ξεκινούν τα προβλήματα με την παρουσία του στη Μάνη. Άλλωστε, ο Δημοσθένης μπορεί να κρύβει την πραγματική ταυτότητά του, όμως είναι πάρα πολύ επικίνδυνος. Και δεν διστάζει να τα βάζει ανοικτά ακόμη και με τους Βρεττάκους.

Στη Γη της Ελιάς βλέπουμε ότι ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν στην Αρεόπολη, προκειμένου να χτίσουν τη ζωή τους από την αρχή. Έτσι τουλάχιστον λένε. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική.
Ο Δημοσθένης είναι ξάδελφος του Στάθη και η χαρά του τελευταίο που τον βλέπει μπροστά του δεν περιγράφεται. Μόνο που τα χαμόγελα γρήγορα θα παγώσουν. Συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο για να “αναστήσουν” το κύκλωμα και μάχεται να γίνει “κομμάτι” της Αρεόπολης.
Μαζί με την σύζυγό του, την Ασπασία, φτάνουν στην πόλη και ετοιμάζουν το σπίτι τους στη σειρά του Mega. Καθώς αυτό χρειάζεται κάποιες εργασίες, η Ασπασία μένει προσωρινώς στην Αρετή. Ο Κωνσταντίνος υποδέχεται το αφεντικό του με χαρά και ξεκινούν τις διαπραγματεύσεις.
Ο Δημοσθένης του ανακοινώνει πως θα μείνει στη Μάνη μόνιμα. Για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του, πρέπει να δικτυωθεί. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TV, ανακοινώνει πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος.
Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος και ζητάει από τον Δημοσθένη να λογαριαστούν. Όλη η πόλη χαιρετάει αυτόν σαν δήμαρχο, δεν γίνεται να έρθει κάποιος να του πάρει την θέση έτσι ξαφνικά. Οι δύο άντρες γίνονται θανάσιμοι εχθροί, με αποτέλεσμα να ξεκινάει ένας ατελείωτος πόλεμος, με στόχο τη… δόξα! Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;
Ο Βρεττάκος προσπαθεί να μάθει τι κρύβεται πίσω από την απόφαση του Δημοσθένη και θα αρχίσει να ψάχνει το παρελθόν του ξαδέλφου του Μπάμπη. Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια; Ο Δημοσθένης ξέρει πολύ καλά να κρύβει τα ίχνη του. Είναι ο αρχηγός της μαφίας και ακόμη δεν τον έχει καταλάβει κανείς.