Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το Love Island

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 20:30

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει στο χιόνι μόνο με.. το πάπλωμά της

Το νέο ριάλιτι σχέσεων, το «Love Island» σχεδιάζει να βγάλει τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ. Το ακραίο reality έρχεται και στην Ελλάδα με παρουσιάστρια την  Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για τα reality γιατί αυτό που θα έρθει δεν έχει σχέση με όσα είδαμε κατά το παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση.

Η μέχρι σήμερα προβολή του σε χώρες του εξωτερικού μας προϊδεάζει για ένα εξόχως «πικάντικο» ριάλιτι. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη.

Το ριάλιτι θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να προχωρήσει κάθε παίκτης και κάθε παίκτρια είναι αναγκαίο κάθε εβδομάδα να έχει βρει το ταίρι του.

Όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι αποχωρούν από το νησί.

Διαγωνιζόμενοι θα είναι άντρες και γυναίκες που αναζητούν τον έρωτα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσουν 50.000 ευρώ. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ριάλιτι είναι ότι μαγνητοσκοπείται λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους τηλεθεατές να έχουν δραστικό ρόλο στις εξελίξεις, αποφασίζοντας ακόμα και για το ποια ζευγάρια θέλουν να δουν σε ραντεβού.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Τενερίφη των Κανάριων νήσων και το “Love Island” θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ πέντε ημέρες την εβδομάδα. Η διοίκηση του σταθμού λοιπόν έχει συμφωνήσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι στο “τιμόνι” του ριάλιτι και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές.