Σασμός 2022-23: ξεκίνησαν τα παζάρια για τη νέα σεζόν! Οι μισθοί των πρωταγωνιστών και τι θέλουν στον δεύτερο κύκλο

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 09:00

Σασμός: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με ένα σπαρακτικό χωρισμό

Η χρονιά ήταν εντυπωσιακή στον Σασμό. Και λογικό είναι ο Alpha να ζητήσει τη συνέχειά του και τη δεύτερη σεζόν. Έπειτα από αρκετές συζητήσεις με την παραγωγή, τελικά ο στόχος επιτεύχθηκε.

Στον Σασμό ξεκινούν ήδη τις ετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο, ελπίζοντας ότι η σειρά του Alpha θα παραμείνει στον θρόνο της και του χρόνου. Οι περισσότεροι ηθοποιοί οι οποίοι βάσει σεναρίου συνεχίζουν, είναι θετικοί στην παραμονή τους.
Βέβαια, από την άλλη θέλουν και να ανταμειφθούν για τη μεγάλη επιτυχία του σίριαλ που σάρωσε τα πάντα στο διάβα της. Δεν είναι τυχαίο ότι όποια.. πέτρα κι αν σηκώσεις όλοι μιλούν για τον Σασμό.
Και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές αποδείχθηκαν κομβικοί για την πρωτιά του σίριαλ, μια και οι ερμηνείες τους καθήλωσαν. Οπότε λογικό είναι να θέλουν να χαρούν (και στην τσέπη τους) αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Ήδη έχει ξεκινήσει ο πρώτος γύρος των επαφών με τους ηθοποιούς για την επόμενη σεζόν.
Μέχρι στιγμής το κλίμα δείχνει ότι είναι θετικό ανάμεσα σε παραγωγή και καστ. Οι δύο πλευρές θα έχουν και δεύτερο γύρο συνομιλιών όπου αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές. Με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αμοιβές ξεκινούν μεταξύ των 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς.
Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται οι δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικοί ρόλοι ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών. Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.
Οι συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του Ιουνίου προκειμένου να οριστικοποιηθεί και το καστ της νέας σεζόν. Άλλωστε το φινάλε του πρώτου κύκλου είναι προγραμματισμένο να παιχτεί στην οθόνη στις αρχές Ιουλίου. Με την 5η Ιουλίου να είναι η πιθανότερη μέρα. Και όλοι περιμένουν με αγωνία το τέλος (για τώρα) για Αργυρώ, Αστέρη, Μαθιό, Καλλιόπη, Μαρίνα, Αντώνη και όλους τους πρωταγωνιστές.