Πετρουλάκη – Ίβιτς: Το υπέροχο minimal σπίτι τους και η επιτομή της μοντέρνας διακόσμησης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαΐου 2022 19:30

Η Ελένη Πετρουλάκη και o Ίλια Ίβιτς, από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική σόουμπιζ, διαθέτουν ένα υπέροχο και μοντέρνο σπίτι, το οποίο προσφέρει στους ίδιους και στα παιδιά τους όλες τις ανέσεις.

Η fitness instructor Ελένη Πετρουλάκη και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής, Ίλια Ίβιτς είναι μαζί εδώ και 28 χρόνια. Έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τέσσερις κόρες. Πάντως, προτιμούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι ζει σε ένα πανέμορφο σπίτι, μέρη του οποίου έχει αποκαλύψει η Πετρουλάκη μέσα από αναρτήσεις της κατά καιρούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένα από τα σημεία της οικίας που ξεχωρίζουν είναι αναμφίβολα το σαλόνι. Ο χώρος είναι διακοσμημένος στο σημείο που πρέπει χωρίς υπερβολές. Υπάρχει επίσης μία μεγάλη, ξύλινη τραπεζαρία με εντυπωσιακές καρέκλες.

Η κουζίνα είναι ευρύχωρη κάτι άλλωστε απαραίτητο αφού πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες εξαμελούς οικογένειας.

Η Πετρουλάκη περνάει εκεί μεγάλο μέρος της ημέρας της όπου μαγειρεύει και προετοιμάζει υγιεινά πιάτα για την ίδια, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το υπνοδωμάτιο, κυμαίνεται στη χρωματική παλέτα του λευκού. Με τον τρόπο αυτό αποπνέει ηρεμία, γαλήνη και ζεστασιά. Είναι ο χώρος, στον οποίο η γυμνάστρια ξεκουράζεται και ηρεμεί ψυχικά έπειτα από μία γεμάτη και κουραστική ημέρα.

Σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού οι βασικές αποχρώσεις είναι το λευκό, το γκρι και το μαύρο. Προσδίδουν, δίχως άλλο, την αίσθηση της κομψότητας.

Ο τρόπος που το σπίτι είναι διακοσμημένο, αντικατοπτρίζει το μοναδικό γούστο και την αισθητική της Πετρουλάκη. Πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό της μοντέρνας και της minimal διακόσμησης, χάρη στον οποίο όλα τα σημεία αναδεικνύονται με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι και ο περιβάλλων χώρος της κατοικίας. Δεσπόζει, φυσικά, η πισίνα στην οποία τα μέλη της οικογένειας απολαμβάνουν τις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου.

Υπάρχει επίσης και κήπος, με μεγάλους φοίνικες, γλάστρες με ελιές και έναν θάμνο.