Ντορέττα Παπαδημητρίου: στην Τήνο μαζί με τους γιους της για τη βάφτιση της ανιψιάς της

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 08:20

Ντορέττα Παπαδημητρίου: στην Τήνο μαζί με τους γιους της για τη βάφτιση της ανιψιάς της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου άφησε για λίγο τις εντατικές πρόβες του musical Mama Mia! που πρωταγωνιστεί για να κάνει ένα ταξίδι ζωής μαζί με την αδερφή της, Ελίνα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στην όμορφη Τήνο μαζί με τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο, για την βάφτιση της ανιψιάς της. Η αδερφή της, Ελίνα, είχε κάνει τάμα για να γίνει η βάφτιση της χαριτωμένης κορούλας της, εκεί. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Κατερίνα – Μαρία και δεν σταμάτησε λεπτό να δέχεται τα χάδια της θείας της και των ξαδέρφων της.

Η λαμπερή βάφτιση έγινε χθες, Σάββατο 28 Μάη και η Ντορέττα δεν έκρυψε καθόλου πόση αδυναμία έχει στην ανιψιά της. Δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός συνοδευόμενη από τους δύο γιους της, Διονύση και Φίλιππο, βρέθηκε στην Παναγία της Τήνου. Συνόδεψε τις φωτογραφίας με την ακόλουθη λεζάντα: «Πάντα φωτισμένη και ευλογημένη Κατερίνα-Μαρία. Η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου. Σ’ αγαπώ»!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο Dot για την γέννηση της ανιψιάς της

«Αυτό το μωρό είναι σαν από παραμύθι. Την έχω μάθει να λέει “Ντο” από το Ντορέττα και το ακούω και λιώνω. Είναι θεόσταλτο αυτό το μωρό μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η αδερφή μου το ζει πολύ συνειδητοποιημένα όλο αυτό. Είναι τρισευτυχισμένη. Αυτό είναι κάτι που το προσπαθούσε αρκετά χρόνια και τώρα που επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή, νιώθει ακόμα πιο ευλογημένη. Είναι ταμπού με έναν τρόπο το να κάνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά είναι πολλές αυτές οι γυναίκες που παίρνουν μια τέτοια απόφαση.

Στην περίπτωση της αδερφής μου ήθελε και εκείνη αν ερωτηθώ να μιλήσω γι’ αυτό. Θέλοντας έτσι να περάσει το μήνυμα ότι είναι και αυτός ένας τρόπος να κάνεις ένα παιδί. Και να του δώσεις απεριόριστη αγάπη τη στιγμή που θα νιώθεις έτοιμη και σε μια ηλικία που δεν είναι το ίδιο εύκολο. Πιο πολύ γι’ αυτό το επικοινώνησα και εγώ για γυναίκες που μπορεί να βρίσκονται στην ίδια θέση…Επιτέλους μιλάμε για πράγματα που δεν συζητούσαμε ή φοβόμασταν να πούμε. Επιτέλους οι γυναίκες μιλάμε για πράγματα που μας απασχολούν. Που μας πιέζουν και μας δυσκολεύουν»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)