Κατερίνα Καραβάτου: Οι δύσκολες ώρες, το διαζύγιο και η απώλεια που τη συγκλόνισε

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαΐου 2022 19:00

H Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται σε περίοδο… ανασυγκρότησης στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη και την απώλεια της μητέρας της.

Η παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Καραβάτου, πέρασε δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα στις καταστάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί, ήταν ο χωρισμός της με τον Κρατερό Κατσούλη. «To 2021 μου δίδαξε να λέω και μη χειρότερα. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορούν να φτάσουν τα πράγματα από εκεί που είναι. Μου δίνουν δύναμη τα παιδιά μου, προσπαθώ να κοιτώ με αισιοδοξία το μέλλον», δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή «Night Out».

Ερωτηθείσα αν είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα στα προσωπικά της, ανέφερε: «Δεν ξέρω πότε προχωράς μετά από έναν χωρισμό. Πού να ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Θα βάλω κάποια πράγματα σε μια άλλη σειρά, γιατί έχω να αντιμετωπίσω πολλά αυτή τη στιγμή. Πολλές σημαντικές απώλειες, πολλά νέα δεδομένα, πολλές καινούριες καταστάσεις.

Νομίζω πως πρώτα πρέπει να δω τι μου γίνεται ακριβώς και μετά να μπορέσω να κάνω κάτι».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, σημείωσε: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (σ.σ. οι γονείς) πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο, πώς θα γίνει; Δεν μπορεί να λειτουργήσει».

Κληθείσα να σχολιάσει αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Κατσούλη, τόνισε: «Αν μας δινόταν η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά. Δεν πιστεύω ότι θα συμβεί ξανά αυτό το πράγμα, άλλωστε συνεργαζόμασταν με τον Κρατερό για επτά χρόνια, όχι ακόμα δεν…».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη σχετικά πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

«Δεν έχω να λέω τι λέξη μαμά, δεν έχω κάποιον να με αγαπά με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε.

Η Καραβάτου, στη συνέχεια, κατέστησε σαφές ότι δεν έχει κάνει μπότοξ λέγοντας: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους. Οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατον …

Δεν κάνω ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στον λογαριασμό μου. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω τα φίλτρα με τον φωτισμό το Ιnstagram. Ρετούς δεν κάνω γιατί δεν ξέρω να κάνω. Μου αρέσει που ανεβάζω φωτογραφίες πιο φυσικές. Στις περισσότερες που ανεβάζω είμαι άβαφη».

Τέλος, η 48χρονη παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν είχα κανένα όνειρο όταν ήμουν μικρή, δεν ήθελα να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, δεν είχα κάποια σχέση. Μετά τις σπουδές μου το ένα έφερε το άλλο και κατέληξα εδώ που είμαι».