Σασμός: άγρια σύγκρουση της Καλλιόπης με τη Βασιλική λίγο πριν τον γάμο!

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 08:30

Σασμός: άγρια σύγκρουση της Καλλιόπης με τη Βασιλική λίγο πριν τον γάμο!

Μία πολύ άγρια σύγκρουση έρχεται στον Σασμό. Οι συζητήσεις για την αγορά ενός χωραφιού θα σημάνει και την έναρξη μίας… μάχης με άγνωστες μέχρι στιγμής συνέπειες.

Στον Σασμό, η απόφαση του Αστέρη να πουλήσει το κτήμα του στον Άγγελο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Η Καλλιόπη δεν μπορεί να χωνέψει την απόφαση του γιου της, ωρύεται και στο στόχαστρό της μπαίνει μέχρι και η Βασιλική.
Οι δύο γυναίκες μπορεί το τελευταίο καιρό να ήρθαν κοντά η μια με την άλλην, εξαιτίας και του επερχόμενου γάμου με τον Μαθιό. Όμως, αποδεικνύεται ότι το χάσμα που θα δημιουργηθεί αυτή τη φορά μεταξύ τους θα είναι αγεφύρωτο. Τι θα συμβεί;
Ο λόγος θα είναι ο Αστέρης, ο οποίος θα αποφασίσει να παραχωρήσει ένα μεγάλο κτήμα στον Άγγελο. Αυτό φυσικά θα βρει αντίθετη την Καλλιόπη η οποία θα γίνει έξαλλη με τον γιο της. Με την Βασιλική όμως θα είναι αλλιώς. Η γυναίκα θα ταχθεί με το μέρος του Αστέρη και θα τον στηρίξει σε αυτή του την απόφαση.

Αυτό θα κάνει έξω φρενών την Καλλιόπη και ειδικά το γεγονός, πως η Βασιλική θα είναι σύμφωνη με όλο αυτό θα την εξαγριώσει. Οι δυο γυναίκες θα έχουν έναν μεγάλο καυγά και όλα αυτά θα γίνουν λίγες μέρες πριν παντρευτεί τον γιο της.
Καλλιόπη και Βασιλική θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στη σειρά του Alpha. Και αυτή την φορά η κόντρα τους δεν θα κοπάσει και τόσο εύκολα. Η Καλλιόπη δεν πρόκειται να επιτρέψει στον γιο της να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση και θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Θα τα καταφέρει ή όχι και ποια θα είναι η μετέπειτα σχέση της με τη Βασιλική;
Πάντως, η μέλλουσα γυναίκα του Μαθιού θα μιλήσει και με τον Άγγελο. Έχει αντιληφθεί ότι η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου. Του λέει ότι θα είναι καλύτερα να εγκαταλείψει την προσπάθειά του να αγοράσει το κτήμα του Αστέρη για να μην εκτραχυνθεί κι άλλο η κατάσταση. Ο Άγγελος όμως δεν την ακούει.