Μανούσος Μανουσάκης: «Να ρωτήσετε ένα κανάλι αν θα ήθελε έναν ηθοποιό που έχει εμπλακεί στο #Metoo»

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 08:37

Μανούσος Μανουσάκης: «Να ρωτήσετε ένα κανάλι αν θα ήθελε έναν ηθοποιό που έχει εμπλακεί στο #Metoo»

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα! για τις νέες σειρές που ετοιμάζει  για την τηλεόραση και παράλληλα σχολίασε το κίνημα #Metoo και τις εξελίξεις του

Ο Μανούσος Μανουσάκης αποκάλυψε αρχικά πως έχουν ξεκινήσει να γίνονται κουβέντες για να επανέλθει η  πετυχημένη σειρά Τμήμα Ηθών με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Από την σειρά αυτή έγινε γνωστός ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η σχέση του με τον Απόστολο Γκλέτσο

«Όταν εξελέγη δήμαρχος ο Απόστολος με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε ότι το οφείλει σε εμένα. Ήταν πολύ τιμητικό» είπε ο σκηνοθέτης.

«Να κουραστώ; Γιατί; Αυτή είναι η ζωή μου, η ανάσα μου, η αναπνοή μου…. Η αγαπημένη μου σειρά είναι πάντα η επόμενη! Κάποια στιγμή μπορεί να φωνάξω στα γυρίσματα. Η διάθεση είναι ανασχηματισμός, δεν είναι πάντα το ίδιο μοτίβο». Απάντησε όταν ρωτήθηκε αν έχει κουραστεί μετά από τόσα χρόνια στη σκηνοθετική καρέκλα.

Παράλληλα με την σκηνοθεσία, ο κ. Μανουσάκης ασχολείται με το κτήμα του με ελαιόδεντρα. Και δηλώνει χαρακτηριστικά πως «Η ελιά είναι ένα ερωτεύσιμο δέντρο, άμα ξεκινήσεις την ελαιοκαλλιέργεια ερωτεύεσαι την κάθε ελιά ξεχωριστά».

Αναφορικά με το κίνημα #metoo και για την πιθανότητα να συνεργαστεί με έναν ηθοποιό που έχει εμπλακεί στην υπόθεση, ο κ. Μανουσάκης δήλωσε: «Να ρωτήσετε ένα κανάλι αν θα ήθελε να συνεργαστεί με έναν ηθοποιό που έχει εμπλακεί το όνομά του στο #Metoo. Άλλος αποφασίζει. Σε όλους τους χώρους συμβαίνουν αυτά όχι μόνο στο θέατρο. Μιλάμε και διογκώνουμε μια ιστορίας 20ετιας που αφορά πέντε ανθρώπους. Δεν είμαστε όμως πέντε άνθρωποι είμαστε χιλιάδες στον χώρο. Πολύ καλά έκαναν που έγιναν οι αποκαλύψεις».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», ο σκηνοθέτης δήλωσε πως και οι ίδιοι περιμένουν πως και πως τη συνέχεια, «γιατί είμαστε θεατές του εαυτού μας.

Αποκάλυψε πως η σειρά θα συνεχίσει ακριβώς από το σημείο όπου ολοκληρώθηκε και πρωταγωνιστής του νέου κύκλου θα είναι ο Όμηρος Πουλάκης.