Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα μιλήσω μετά την απόφαση για τον Φιλιππίδη»

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 19:30

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα μιλήσω μετά την απόφαση για τον Φιλιππίδη»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στο Μιλάνο για την μεγάλη διοργάνωση των About You Awards και η κάμερα του Alpha την συνάντησε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήγε στη δημοφιλή διοργάνωση των influencers φορώντας φόρεμα Apostolos Mitropoulos, σακάκι της Βάσσιας Κωσταρά και παπούτσια Jeffrey Campbell. Και όπως ήταν φυσικό εντυπωσίασε με την παρουσία της.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αλλά για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει δηλώσεις για το θέμα. Αφού η διαδικασία είναι ακόμα σε εξέλιξη.

«Μη με ρωτάτε για τέτοια πράγματα. Δεν μιλάω για το θέμα αυτό. Σας παρακαλώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσετε σχόλιο από εμένα. Θα μιλήσω μετά την απόφαση». Δήλωσε στην κάμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ευγενικά και αποχώρησε.

 

Η εμφάνιση που έβαλε φωτιά στο Instagram

Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έσπευσε στην παραλία. Μετά από την επιστροφή της από το Μιλάνο απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα και ξεκουράστηκε από τις υποχρεώσεις της

Να θυμίσουμε ότι κάνει εντατικές πρόβες για το musical Mama Mia! στο πλευρό της Νάντιας Κοντογεώργη και της Αφροδίτης Λιάντου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνηθίζει να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram art φωτογραφίες της. Όπως έκανε και στην πιο πρόσφατη στην παραλία που βρέθηκε.

Πόζαρε topless και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία της, αφήνοντας για ακόμη μια φορά τους followers της με το στόμα ανοιχτό από θαυμασμό.

Η ίδια μάλιστα επιμελώς έκρυψε με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία και τα likes έπεσαν βροχή. Όπως και τα σχόλια διασήμων και μη.

«Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγος χρόνος. Να πάω πίσω από τον ήλιο και να ρίξω το βάρος μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια γαλήνη σε αυτό το μυαλό. Μπορώ να γιορτάσω», έγραψε στην ανάρτησή της στην αγγλική γλώσσα στο Instagram η ηθοποιός.