Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δημιουργώντας συναισθηματικές υπερβολές που επηρεάζουν τις σχέσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί. Καθώς επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να μας κατανοήσουν. Στρεφόμαστε στο κοντινό μας περιβάλλον ώστε να υπάρξουν συζητήσεις και συνομιλίες. Που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε όμορφα και να χαλαρώσουμε. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή παίζει το εμπόριο και η επικοινωνία. Φέρνοντας στο μονοπάτι μας σημαντικές ευκαιρίες που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν. Αλλά και θα μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να μας μάθουν πολλά.

Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν κοντινές μετακινήσεις και αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους. Για να μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα. Σε προσωπικό επίπεδο η κοινωνικότητα απογειώνεται. Προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις θα μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον με την επικοινωνιακή τους δεινότητα και την προσωπικότητά τους. Προσοχή σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση και σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που οδηγούν σε συγκρούσεις.

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μέσα στην ημέρα εντείνοντας την διάθεση να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις

Σημαντικό είναι να μην προχωρήσουμε σε επιλογές επηρεαζόμενοι από την συναισθηματική φόρτιση καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθούμε. Είμαστε ευάλωτοι οι απέναντι σε αυτούς που μπορούν να μας προσεγγίσουν με κρυφά κίνητρα. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι σε δεσμεύσεις και υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Σε ότι αφορά τις κοντινές μας σχέσεις δεν αποκλείεται να απογοητευτούμε από συμπεριφορές. Όμως καλό είναι να μην υπερβάλλουμε σε επίπεδο απαιτήσεων και να είμαστε ρεαλιστές. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο που θα ενισχύσει την ανάγκη για συναισθηματική ωριμότητα και ψυχραιμία. Είναι προτιμότερο να στραφούμε στο φιλικό περιβάλλον. Καθώς μέσα από εκεί θα υπάρξουν πρόσωπα που θα μας στηρίξουν σε κάθε επιλογή και θα είναι ειλικρινή μαζί μας.

myastro