Πέτρος Ίμβριος – Συράν Λελούδα: βάφτισαν τον γιο τους κι έκαναν το γαμήλιο πάρτι τους

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 09:15

Πέτρος Ίμβριος - Συράν Λελούδα: βάφτισαν τον γιο τους κι έκαναν το γαμήλιο πάρτι τους

Ο Πέτρος Ίμβριος και η Συράν Λελούδα είχαν διπλές χαρές, αφού με την βάφτιση του γιου τους πραγματοποίησαν και το γαμήλιο πάρτι που δεν είχαν κάνει λόγω πανδημίας

Ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του Συράν Λελούδα βάφτισαν τον 15 μηνών γιο τους στην Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης. Το μυστήριο έγινε παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Και ο μικρός πήρε το όνομα Παναγιώτης, όπως και ο πατέρας του Πέτρου. Νονοί του γιου του γνωστού τραγουδιστή ήταν ο παιδικός του φίλος, Κυριάκος Δημοσθένης μαζί με την αδερφή του, Μυρσίνη Ιμβρίου.

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη έλαμπαν από ευτυχία στη σημαντική για αυτούς ημέρα. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους της βάφτισης ήταν η Άντζελα Δημητρίου. Αλλά και ο Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του, Δήμητρα και ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο του 2020 σε ένα μικρό εκκλησάκι στη Βραυρώνα. Σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Αφού η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεπε τους ανοιχτούς γάμους. Ήθελαν όμως, όταν γίνει άρση των μέτρων προστασίας να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και σχεδόν 2,5 χρόνια μετά τη μέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, πραγματοποίησαν το γαμήλιο γλέντι τους παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο Πέτρος Ίμβριος και η Συράν Λελούδα επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημέρα για το πάρτι τους γιατί είχαν διπλή χαρά. Καθώς λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του γιου τους. Του μικρού Παναγιώτη που ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2021.

Ανακοίνωσε την ημερομηνία της βάφτισης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Όταν ο Πέτρος Ίμβριος βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται δήλωσε το χαρμόσυνο γεγονός της βάφτισης του τρίτου παιδιού του για στις 30 Μαΐου. Ο τραγουδιστής έχει άλλες δύο κόρες από τον γάμο του με την Έλενα Ζαφειροπούλου. Από την οποία χώρισε το 2017 μετά από έξι χρόνια γάμου.

φωτογραφίες: ndp