Κωνσταντίνος Αργυρός: Χαρές για τον τραγουδιστή – Ανακοινώθηκε ο γάμος!

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 16:06

Χαρές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Ανακοινώθηκε ο γάμος

Ο Λευτέρης Κιντάτος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Love It».

Ο μουσικοσυνθέτης και φίλος – συνεργάτης  του Κωνσταντίνου Αργυρού– που έχει γράψει μεγάλες ελληνικές επιτυχίες – αποκάλυψε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό μου. Σύντομα θα έχουμε και γάμο! Έχει τύχει μια φορά να μπει μια γυναίκα στο καμαρίνι και να πάω να τη φιλήσω στο μάγουλο και να γυρίζει το στόμα. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.

Το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές αυτό. Έχω έναν hater στο διαδίκτυο και έγραψε 45 σχόλια ότι δεν έχω γράψει εγώ το «Αθήνα μου» είπε ο Λευτέρης Κιντάτος.


Κωνσταντίνος Αργυρός: «Αν διαβάσω κάποιον ρόλο που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω»

Ο πρώτος καλεσμένος του Mega Star για τη νέα χρονιά ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μίλησε ανοιχτά για το ξεκίνημα της καριέρας του και για τα πράγματα που θέλει να κάνει στο μέλλον.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει οριοθετήσει τη μουσική μου αντίληψη. Είναι μέσα στην καρδιά μου. Μέσα από το ταξίδι με τον Γιώργο, γνώρισα την Ελεάνα Βραχάλη που είναι ένα αξιόλογο πλάσμα και μια σπάνια ψυχή. Πάντα ονειρευόμουν να συνεργαστούμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Δεν αποκλείει να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την υποκριτική

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αν διαβάσω κάποιον ρόλο που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω. Πρώτα θα έκανα μαθήματα και μετά θα το τολμούσα».

Νιώθει έτοιμος να κάνει τη δική του οικογένεια
«Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου».