«Άγριες Μέλισσες»: Ποια είναι η αγαπημένη του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου;

25 Νοεμβρίου 2019 10:56

Χαρίτος

Με πολύ γνωστή ηθοποιό έχει σχέση εδώ και χρόνια ο σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», Λευτέρης Χαρίτος, εδώ και πολλά χρόνια.
Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» που σημειώνoυν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση με τη γνωστή ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου.
«Είναι μαζί, είναι ζευγάρι στη ζωή. Ο κ. Χαρίτος έχει ανεβάσει και πολλές φωτογραφίες της στο Instagram. Σε κάποιες από αυτές, γράφει love και love of my life (ο έρωτας της ζωής μου) από κάτω», είπε ο Άρης Καβατζίκης, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είχε κάνει παλαιότερα μαζί και μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η Νύφη».
Οι δύο τους είναι αρκετά χρόνια μαζί, αλλά κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αφορμή για την αποκάλυψη ήταν η δήλωση της ηθοποιού στις τηλεοπτικές κάμερες πως βλέπει τα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

Χαρίτος
«Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει τα τελευταία χρόνια. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτή τη σειρά και που είμαι κι εγώ μέρος του ΑΝΤ1. Υπάρχει ένα μυστικό που δεν θα σας το πω, αλλά τα βλέπω πριν βγουν στον αέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».