Μαρία Κίτσου: Έκοψε τρία πράγματα που τρώμε όλοι και έχασε 14 κιλά!

31 Μαΐου 2022 19:02

Η Μαρία Κίτσου «έδειξε» τον δρόμο σε όποιον θέλει να αλλάξει την εικόνα στο σώμα του και να μειώσει τα κιλά του.

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Κίτσου άλλαξε τη διατροφή της κατά την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας. Και λίγο καιρό αργότερα είδε εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού έχασε δεκατέσσερα κιλά!

Όπως είχε πει η ηθοποιός, η αλλαγή αυτή συντελέστηκε σχετικά εύκολα στη διάρκεια της καραντίνας αφού αναγκάστηκε να αλλάξει τρόπο ζωής. «Είχα συνηθίσει από τα γυρίσματα που δεν είχα κοινωνική ζωή, οπότε δεν έβγαινα πολύ και ήταν ευκαιρία να χαρώ το σπίτι μου, να κάνω τους διαλογισμούς και τους απολογισμούς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Βέβαια, η προσεγμένη διατροφή συνδυάστηκε με γυμναστική σε ελλειπτικό μηχάνημα που είχε στο σπίτι της.

«Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Η αλήθεια είναι πως τα έχασα πολύ εύκολα. Μιλάμε για δεκατέσσερα κιλά», επεσήμανε  η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» του ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε και στην εκπομπή «Το Πρωινό», του ΑΝΤ1 «μπορεί αυτό το look να πήγαινε πολύ στη Λενιώ, που είναι χωριάτισσα, αγρότισσα, δυναμική αλλά εμένα δεν με ικανοποιούσε καθόλου, ήθελα τον παλιό μου εαυτό».

Η ηθοποιός ακολούθησε υγιεινό διατροφικό πλάνο πλούσιο σε πρωτεΐνες, δίχως ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά. Ενίσχυσε τον μεταβολισμό της χάνοντας κιλά και πόντους σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, ενυδάτωνε τον οργανισμό της, πίνοντας 1,5 λίτρο νερό σε καθημερινή βάση.

Ακολούθησε όλα τα βήματα της δίαιτάς της χωρίς να παρεκκλίνει μιας και ήθελε να εξασφαλίσει ότι θα δει το σώμα της να επανέρχεται στην πρότερη κατάστασή του. Το τελικό αποτέλεσμα, φυσικά, τη δικαίωσε απόλυτα.

Βέβαια, τη βοήθησε το γεγονός ότι σταμάτησε την αγωγή που λάμβανε (ορμονοθεραπεία), η οποία την επιβάρυνε. Έτσι, σιγά σιγά επανήλθε στο κανονικό της βάρος.