Ηλίας Ψινάκης: Οι αντιδράσεις στα social

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 22:30

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με τον Ηλία Ψινάκη και την απαράδεκτη κίνηση που έκανε προς την Κατερίνα Λιόλιου κατά τη διάρκεια του X Factor.

Ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος βρίσκεται σε ρόλο κριτή στο show, επισκέφθηκε τα backstage όπου βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι παίκτες. Eντυπωσιασμένος από την Κατερίνα Λιόλιου και το ροζ στράπλες φόρεμά της, αρχικά, έκανε κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, λέγοντάς της πόσο όμορφη είναι.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε ο ίδιος τα backstage και προσπάθησε να «λύσει» τον φιόγκο που κοσμούσε το μπούστο της. Εκείνη, φανερά αμήχανη, τον ευχαρίστησε, λέγοντας ότι την κάνει και ντρέπεται, κατάφερε όμως και διατήρησε την ψυχραιμία της.

«Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη» είπε ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της… Μετά δεν δίστασε να γυρίσει την Κατερίνα Λιόλιου για να δει τι… κρύβει ο φιόγκος, προκαλώντας αμηχανία σε κοινό και παρευρισκόμενους.

«Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης, και μετά γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη στην τηλεοπτική κάμερα και της κατέβασε το φόρεμα. Εξαιρετικά ακραία, μια απαράδεκτη κίνηση, την οποία είδαμε μάλιστα on air.

Το Twitter αποδοκίμασε τον Ηλία Ψινάκη, έκανε λόγο για συμπεριφορές κόντρα στο #MeToo και ότι η παρουσία του «χαλάει» το σόου.

 

 

To ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη

Κι ενώ οι αντιδράσεις στα social media συνεχίζονται, δημόσια θέση θέλησε να πάρει η Μαίρη Συνατσάκη τόσο για τη διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για τις ενδυματολογικές της επιλογές στο ταξίδι της στην Ιταλία όσο και για την άσεμνη κίνηση του Ηλία Ψινάκη.

«Τα “με αγάπη” σχόλια στη Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα, καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριαρχικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992», έγραψε στο σχόλιό της η Μαίρη Συνατσάκη.