Επτά τρικ γαλαζοαίματων για να ξεγελούν ΜΜΕ και πρωτόκολλα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Ιουνίου 2022 21:15

Τα ΜΜΕ αποτελούν «βραχνά» για τις γαλαζοαίματες όλου του κόσμου. Ωστόσο, κάποιες έχουν βρει μικρά μυστικά τρικ που τους επιτρέπουν να έχουν την τέλεια εμφάνιση μπροστά στον αδυσώπητο φακό ξεπερνώντας τους σκοπέλους των πρωτοκόλλων!

Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών έχουν συνηθίσει να βλέπουν τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές στραμμένες πάνω τους. Η έκθεση στη δημοσιότητα είναι κάτι που δεν μπορούν να αποφύγουν ειδικά στην εποχή των κοινωνικών δικτύων. Μάλιστα, στις ημέρες μας ακόμη και η παραμικρή αβλεψία είναι πολύ πιθανό να βλάψει ανεπανόρθωτα την εικόνα τους.

Ορισμένες εξ αυτών, όμως, βρήκαν έξυπνους τρόπους για να αποφεύγουν τις… κακοτοπιές. Όλα τα πρακτικά κόλπα συνθέτουν έναν «οδηγό επιβίωσης» απέναντι στα ΜΜΕ.
Και είναι τα ακόλουθα:

Επανασχεδιασμός παλαιών ρούχων


Η Κέιτ Μίνλτετον εμφανίζεται σε διαφορετικές εκδηλώσεις με τα ίδια ρούχα. Φαίνονται όμως φρέσκα και μοντέρνα επειδή τα επανασχεδιάζει αλλάζοντας μικρές λεπτομέρειες. Το 2013 η δούκισσα εμφανίστηκε φορώντας παλτό που είχε βάλει και δύο χρόνια νωρίτερα. Ωστόσο, είχε αντικαταστήσει τη ζώνη.

Μπρόνζερ αντί καλσόν
Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας αψηφά το πρωτόκολλο που ορίζει πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούν καλσόν ουδέτερου χρώματος σε επίσημες εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Εκείνη, απλώς μαυρίζει τα πόδια της χρησιμοποιώντας μπρόνζερ. Με τον τρόπο αυτό προσδίδει στο δέρμα λαμπερή εμφάνιση.

Μανικιούρ στο χρώμα του δέρματος
Το πρωτόκολλο δεν «επιτρέπει» στην Κέιτ Μίνλτετον έντονο χρώμα νυχιών. Η δούκισσα προχωρά στην επιλογή φυσικών αποχρώσεων. Άλλωστε, το μανικιούρ σε φυσικές αποχρώσεις παραμένει φρέσκο για περισσότερο και καθιστά τα αναπόφευκτα σπασίματα λιγότερο αισθητά και ορατά.

Πράιμερ αντί για βάση μέικαπ


Η Μέγκαν Μαρκλ δεν κρύβει τις κοκκινωπές φακίδες κάτω από παχιά στρώματα μέικαπ. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιεί μόνο πράιμερ. Εφαρμόζει μια βάση μακιγιάζ μόνο σε ορισμένες περιοχές του προσώπου στη διάρκεια επίσημων εκδηλώσεων.

Παπούτσια μεγαλύτερων μεγεθών
Η Κέιτ Μίνλτετον επιλέγει το μέγεθος του παπουτσιού της ανάλογα με το μοντέλο και τη μάρκα.

Προτιμά καλοκαιρινά παπούτσια, κατά μισό ή ένα νούμερο μεγαλύτερα από αυτό που φοράει. Η άνεση που της προσφέρουν βοηθάει στο να αντιμετωπίζει την ορθοστασία στις επίσημες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων, αποφεύγει και το πρήξιμο από τη ζέστη.

Πρακτικό σάλι ή κάπα
Το πρωτόκολλο απαγορεύει στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να βγάλουν τα εξωτερικά τους ρούχα σε δημόσιο χώρο. Για τον λόγο αυτό, η βασίλισσα Ελισάβετ και η Κέιτ Μίνλτετον εμφανίζονται συχνά με κομψά παλτά. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, δεν είναι βολικά. Τότε επιστρατεύουν ένα σάλι ή μια κάπα. Τις κρατάνε ζεστές τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πρόσθετη εξωτερική σόλα


Προκειμένου να κάνει τα παπούτσια της πιο σταθερά, η βασίλισσα Λετίσια κολλά επιπλέον πάτους. Πολλά ζευγάρια από τα υποδήματά της έχουν «πειραχτεί» με αυτόν τον απλό τρόπο από γνωστούς σχεδιαστές.