Στεφανία Γκουρνέλου: «Εγώ βλέπω τη ζωή πιο σοβαρά από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα»

1 Ιουνίου 2022 09:00

Στεφανία Γκουρνέλου: «Εγώ βλέπω τη ζωή πιο σοβαρά από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα»

Η Στεφανία Γκουρνέλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day σχετικά με τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Η Στεφανία Γκουρνέλου είπε πως σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο. Αλλά έδωσε και μικρές λεπτομέρειες για τον τρόπο που συνέβη αυτό.

«Τελείωσε αυτό, όλα καλά. Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του. Ωστόσο, η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλείνει. Αλλά εγώ πιστεύω ότι πάντα σε ένα χωρισμό ευθύνονται και οι δύο». Τόνισε η ηθοποιός.

«Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισμό, τουλάχιστον όχι η απόσταση. Εγώ βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος, χωρίς να λέω ότι είμαι καλύτερη εγώ ή χειρότερος εκείνος. Έχω έναν υπεραναλυτικό νου και τον εφαρμόζω παντού. Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό». Συμπλήρωσε στο τέλος.

https://youtu.be/p131h0KMe6A

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε πει πως ευθύνεται ο ίδιος

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όταν αναφέρθηκε στον χωρισμό του με τη Στεφανία Γκουρνέλου, παραδέχτηκε την ευθύνη του.

«Κάτι δεν πήγε καλά. Εντάξει, δεν υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά όλα καλά, μια χαρά. Δεν έπαιξε ρόλο η απόσταση του Survivor. Μετά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα, κυρίως ευθύνομαι εγώ πιο πολύ. Έγινε ειρηνικά κι αγαπημένα αυτός ο χωρισμός».

Πάντως τα σύννεφα είχαν φανεί στη σχέση τους από το Πάσχα. Λίγο μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου στην Ελλάδα, η ηθοποιός Στεφανία Γκουρνέλου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Για τις παραστάσεις της σατιρικής κωμωδίας “Σινέ” όπου συμμετέχει στο πλευρό του Παντελή Καναράκη. Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους άρχισαν να φουντώνουν όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με φίλους του στην Ελούντα. Μακριά από την αγαπημένη του. Όλα αυτά φάνηκε ότι ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν και συναισθηματική απόσταση. Αφού δεν πρόλαβαν να δώσουν χρόνο στη σχέση τους.