Φιλαρέτη Κομνηνού – Δανάη Μιχαλάκη: Πεθερά και νύφη μαζί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1;

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουνίου 2022 09:00

Φιλαρέτη Κομνηνού - Δανάη Μιχαλάκη: Πεθερά και νύφη μαζί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1;

Πεθερά και νύφη μαζί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα; Μην το αποκλείσετε. Ο λόγος φυσικά για τη Φιλαρέτη Κομνηνού και τη Δανάη Μιχαλάκη.

Η Μάγισσα θα είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1, ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής που θα αντικαταστήσει τις Άγριες Μέλισσες. Και την υπογράφουν οι δημιουργοί των Μελισσών, Μελίνα Τσαμπάνη και Ανδρέας Καλκόβαλης. Στη σκηνοθεσία φυσικά θα είναι ο Λευτέρης Χαρίτος.
Στόχος του ΑΝΤ1 είναι να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην prime ζώνη. Κι αυτό γιατί στο πρώτο μισό, το κανάλι έχει πάρει τα δικαιώματα του Μουντιάλ και δεν θέλει να μπλέξει τα… βαριά όπλα του τη νέα χρονιά.
Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο πρώτος πρωταγωνιστής της σειράς έχει κλείσει και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γάλλο. Ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά με Τσαμπάνη, Καλκόβαλη και Χαρίτο μετά τις Άγριες Μέλισσες, όπου είχε δώσει ρεσιτάλ ως Μιλτιάδης.

Στόχος του σταθμού και της παραγωγής είναι να κάνει το «μπαμ» και με γυναίκα πρωταγωνίστρια

Γι’ αυτό και προσέγγισε τη μεγάλη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης, Φιλαρέτη Κομνηνού. Την τελευταία φορά που είδαμε ήταν πέρυσι στην Αγγελική του Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Γιώργου Μπέζα, το όνομά της είναι στην κορυφή της λίστας, όσον αφορά τους γυναικείους ρόλους. Κι εκείνη μέχρι στιγμής είναι θετική.

Μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών και αφού οι συντελεστές της νέας σειράς κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, ξεκινούν άμεσα τα κάστινγκ. Στόχος είναι να στελεχωθεί γρήγορα η επερχόμενη σειρά, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο, σεναριακά, στάδιο.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να δούμε επί της οθόνης μαζί πεθερά και νύφη. Αν πει το μεγάλο ναι η Φιλαρέτη Κομνηνού, δεν αποκλείεται να τη δούμε μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη. Η Δρόσω των Άγριων Μελισσών, όπως είναι γνωστό, είναι παντρεμένη με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου.
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Δανάη Μιχαλάκη είναι από τις αγαπημένες των δημιουργών των Μελισσών. Μάλιστα είναι και το φαβορί για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ντέρτι που ετοιμάζουν για τον ΑΝΤ1 τη μεθεπόμενη σεζόν.