Μαρίνα Ασλάνογλου: «Η θέλησή μου με έκανε να προσπαθήσω ξανά για να γίνω μητέρα»

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουνίου 2022 09:40

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Η θέλησή μου με έκανε να προσπαθήσω ξανά για να γίνω μητέρα»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου κάθισε στην πολυθρόνα της Κυψέλης της ΕΡΤ και μίλησε για τις τελευταίες ασχολίες της, καθώς και για τη δύσκολη πορεία των εξωσωματικών μέχρι να γίνει μητέρα

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έκανε μια κατάθεση ψυχής στις οικοδέσποινες της εκπομπής, σχετικά με την περιπέτεια που έζησε. Οι πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες της εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορεί να την λύγισαν και να την στενοχώρησαν. Αλλά δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε.

Οι συνεχείς προσπάθειες για να μείνει έγκυος

«Προσπάθησα τρεις φορές. Ήταν δύσκολη περίοδος πολύ. Δεν ξέρω πως άντλησα αυτή τη δύναμη. Μπορεί να έχεις φίλους αλλά μόνη σου το περνάς αυτό. Ήταν τέτοια η θέλησή μου και η πίστη μου σε αυτό που δεν το έβαλα κάτω. Έλεγα αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει μετά. Αλλά θα γίνει! Δεν μου είχαν πει ότι είναι απαγορευτικό. Μου είχαν πει ότι είναι δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. Όταν σου λένε ότι δεν είναι ακατόρθωτο, λέω θα το κάνω. Θα το προσπαθήσω και θα το κάνω. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος. Θέλει υπομονή, πίστη, αγάπη. Δεν θέλει άγχος, που μου το έλεγαν και δεν το καταλάβαινα».
«Την πρώτη φορά που άκουσα το δυστυχώς πολύ κλάμα. Με πέτυχε στο αυτοκίνητο να οδηγώ μόνη μου. Σταμάτησα στην άκρη κι έκλαιγα. Μετά είπα τέλος. Πάμε στο επόμενο βήμα. Πήρα τον άντρα μου και μου είπε δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. Πάντα με στηρίζει».

Έπαιρνε κι έδινε και σε άλλες κοπέλες κουράγιο

«Η θέληση μου με έκανε να το κάνω και δεύτερη φορά. Αυτό που έλεγα σε κοπέλες που μου έστελναν στα social media είναι ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται ακόμη κι αν αποτύχει η πρώτη προσπάθεια. Δεν είναι όλα καθαρά και ίσια στη ζωή»

Τώρα πια η ηθοποιός δηλώνει πως δεν θα έκανε ξανά εξωσωματική, αφού έχει πια το πρώτο της παιδάκι: «Δεν θα ξανακάνω εξωσωματική για να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Αν το θέλει ο θεός…».