Σάντυ Χατζηιωάννου: Η Τζένη του Σασμού βρήκε… Νικηφόρο και στην προσωπική ζωή της

2 Ιουνίου 2022 18:30

Σάντυ Χατζηιωάννου: Η Τζένη του Σασμού βρήκε… Νικηφόρο και στην προσωπική ζωή της

Στον Σασμό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νικηφόρου. Και στην προσωπική της ζωή, όμως, έχει βρει τον απόλυτο έρωτα, με αποτέλεσμα να μην κρύβει την ευτυχία της.

Στον Σασμό η Τζένη είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση της με τον Νικηφόρο. Τελικά, ο έρωτάς της αποδεικνύεται πολύ δυνατός και παραμένουν μαζί και full in love.
Στη ζωή της η Σάντυ Χατζηιωάννου σύμφωνα με τη Real Life δεν χρειάστηκε να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο έρωτάς της με τον άνδρα της ζωής της ήταν κεραυνοβόλος και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατός.


Η πανέμορφη ηθοποιός είναι ερωτευμένη εδώ και πέντε χρόνια και δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον σύντροφό της.
Η καρδιά της ηθοποιού στην καθημερινή σειρά του Alpha ανήκει στον Νικηφόρο (Γιώργο Αμούτζα) και στην πραγματικότητα στον Θοδωρή Θεοτόκη. Ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο ή γενικά με την ελληνική showbiz. Εργάζεται ως σύμβουλος σταδιοδρομία και είναι εισηγητής σε εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού.


Μπορεί η Σάντυ να έχει στρέψει πάνω της φέτος όλα τα φλας, εξαιτίας της παρουσίας της στον Σασμό που τα έχει… σπάσει στην τηλεθέαση, αλλά έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική ζωή της. Όπως τα έχει καταφέρει εδώ και πέντε χρόνια που είναι στο πλευρό του Θοδωρή της.
Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό μένει κάτω από την ίδια στέγη, έχοντας κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Μοιράζονται επίσης πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όπως την ποδηλασία, τις εκδρομές και τις διακοπές στα ελληνικά νησιά. Κι εκεί πάλι επιλέγουν προορισμούς της άγονης γραμμής επιθυμώντας την ηρεμίας τους το καλοκαίρι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.


Τους αρέσει να μένουν και στο σπίτι καλώντας αγαπημένους φίλους τους. Η απλότητα και η χαλάρωση είναι βασικά ζητούμενά τους, αφού τα επαγγέλματά τους απορροφούν πολύ από την ενέργειά τους. Εκείνη με τα γυρίσματα στον Σασμό, όπου θα συμμετέχει και τη νέα σεζόν κι εκείνος με τα ταξίδια του εξαιτίας της εργασίας του, αρκετές φορές και εκτός Αθηνών.

φωτογραφίες: Instagram