Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν ξέρω πόσα είναι τα ψωμιά μου ακόμα στην τηλεόραση, αλλά έχω μέλλον»

Συντάκτης: Newsroom

3 Ιουνίου 2022 09:40

Επιβεβαίωση του ciao.gr: Η Ζήνα Κουτσελίνη και του χρόνου στο Star - H επίσημη ανακοίνωση

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα του Happy Day σήμερα, σχετικά με τις δυσκολίες που έχουν βρεθεί στην τηλεοπτική της πορεία όσα χρόνια εργάζεται πίσω και μπροστά από τις κάμερες των καναλιών

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε πως παρά το γεγονός ότι δεν είναι το κορίτσι του προέδρου στο κανάλι κι έχει τύχει πολλές φορές να έρθει σε σύγκρουση για διάφορες επιλογές, έχει καταφέρει να ακουστεί η φωνή της.

«Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι του προέδρου, όμως πάντα για το καλό και το συμφέρον του προέδρου. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με επιλογές, με προγράμματα, έχουμε χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Όχι για να επιβάλουμε τη δική μας θέση, αλλά για να ακουστούμε σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον». Είπε στην αρχή.

 Κατόπιν αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον:

«Το καλό είναι ότι στην ηλικία μου έχω μέλλον. Δεν ξέρω πόσα είναι τα ψωμιά μου ακόμα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχω μια δεκαετία μπροστά μου. Μέχρι 15 Ιουνίου θα έχω αποφασίσει τι θα κάνω του χρόνου. Δεν είναι θέμα διαπραγματεύσεων, είναι θέμα κουβέντας. Νομίζω ότι ο σταθμός στον οποίο βρίσκομαι με έχει αγκαλιάσει 7 χρόνια. Συζητάμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Οι συνεργάτες μου είναι μαζί με εμένα. Εφόσον θέλουν να είναι μαζί με εμένα. Θεωρώ ότι κανείς μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Παρέα που κερδίζει δεν αλλάζει».

«Το οικονομικό δεν παίζει καθόλου ρόλο, με λες και χαζή σε αυτό το θέμα. Δεν θέλω να με αδικείς όμως». Δήλωσε κλείνοντας.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Αύριο έχω τα γενέθλιά μου και κλείνω τα...»

Όπως στα είχαμε πληροφορήσει ο σχέση της με το Star, δύσκολα θα σπάσει

Η Ζήνα από την πρώτη στιγμή έκανε κάτι ξεχωριστό, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα κοινωνικά θέματα, σε αντίθεση με τις άλλες εκπομπές της ίδιας ζώνης. Και τώρα που υπάρχει στροφή από όλους (λόγω Πισπιρίγκου και όχι μόνο) η Κουτσελίνη ήταν ήδη ένα βήμα πιο μπροστά από όλους τους ανταγωνιστές της.

Η φετινή εξαιρετική πορεία δεν έχει μείνει απαρατήρητη, ούτε και ασχολίαστη από τα υπόλοιπα κανάλια. Πόσο μάλλον όταν η Ζήνα Κουτσελίνη μένει ελεύθερη το καλοκαίρι. Τα συμβόλαια που κάνει είναι πάντα μονοετή και αυτό το καλοκαίρι σίγουρα της ανήκει. Γιατί είναι από τα πρόσωπα που θα παίξουν πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι.
Είναι δεδομένο ότι έχει χτίσει εξαιρετική συνεργασία με το Star και η ίδια θέλει να μείνει στο κανάλι. Την ίδια επιθυμία έχει και ο σταθμός, αφού η Ζήνα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πολύ βαριά χαρτιά του.