Δημήτρης Λάλος: «Σύντομα θα μάθετε αν γίνει γάμος Μαθιού- Βασιλικής»

Συντάκτης: Newsroom

3 Ιουνίου 2022 18:30

Δημήτρης Λάλος: «Σύντομα θα μάθετε αν γίνει γάμος Μαθιού- Βασιλικής»

Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «18» όπου μίλησε στην κάμερα του Happy Day σχετικά με το μέλλον του Σασμού και της σχέσης του Μαθιού με τη Βασιλική

Ο Δημήτρης Λάλος έδωσε κι ένα μικρό spoiler σχετικά με τον Αστέρη και την Αργυρώ, ενόψει της προετοιμασίας για τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

«Από παιδί είχα μια αίσθηση του δικαίου. Υπερασπίζομαι τους αδύναμους». Τόνισε στις πρώτες του κουβέντες ο Δημήτρης Λάλος. Αμέσως μετά έκανε δηλώσεις για τον Σασμό και όσα πρόκειται να δουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια.

Για τις εξελίξεις στον Σασμό είπε:

«Δεν έχω ιδέα αν ο Νικηφόρος μάθει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Παρακολουθώ τις εξελίξεις, όπως οι υπόλοιποι. Είμαστε λίγα επεισόδια μπροστά. Ο Σασμός και οι σεναριογράφοι αφουγκράζονται τον παλμό και συν δημιουργούν μαζί μας κι έτσι είναι μια δυναμική διαδικασία. Πολύ σύντομα θα μάθετε αν γίνει γάμος Μαθιού- Βασιλικής. Θα τα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Στη σειρά μας, αυτό που θέλουμε να προάγουμε είναι η συμφιλίωση. Νομίζω ότι θα βοηθήσει ο Αστέρης το πρόβλημα υγείας της Αργυρούς. Θέλω και εγώ να μάθω αν η Βασιλική θα σταθεί στον Μαθιό αν μαθευτεί ότι σκότωσε τον Στεφανή. Θα συνεχίσουμε δεύτερο σεζόν δυναμικά». Δήλωσε ο πρωταγωνιστής του Σασμού.

Ο Δημήτρης Λάλος είχε σχολιάσει παλιότερα την εντυπωσιακή τηλεθέαση της σειράς που το κοινό αγκάλιασε από τα πρώτα επεισόδια

Τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης του Σασμού

«Συνήθως βγαίνουν όλα τα νούμερα μαζί. Βλέπω και τα νούμερα του ανταγωνισμού. Δεν χαίρομαι που περνάω τις Άγριες Μέλισσες. Ιδανικά για μένα θα ήταν να είμαστε όλοι το ίδιο. Η μυθοπλασία θέλει στήριξη. Όταν βλέπω κάποιον απέναντί μας να μην πάει καλά ανησυχώ. Τον εαυτό μου τον βλέπω στη σειρά. Ό,τι δεν προλαβαίνω το βλέπω στο ίντερνετ. Ο ηθοποιός πρέπει να βλέπει τον εαυτό του. Εγώ βλέπω σαν τον τσαγκάρη που δεν βλέπει απλώς ένα παπούτσι»