Γεωργιάννα: Η πολυτάλαντη κόρη του Νταλάρα, που παντρεύτηκε κρυφά από τους γονείς της!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Ιουνίου 2022 18:30

Η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα, είναι μία καλλιτέχνης με πολλά ταλέντα. Έχει διακριθεί στο θέατρο, ασχολείται με την ποίηση και τη ζωγραφική, ενώ πλέον δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στο τραγούδι!

Στα 33 της χρόνια, η Γεωργιάννα Νταλάρα έχει… προλάβει να ασχοληθεί με πολλά. Καταγράφει συμμετοχές σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, γράφει ποιήματα, ζωγραφίζει και είναι δασκάλα Yoga.

Παράλληλα, πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι ακολουθώντας –έστω και… αργά- τα βήματα του σπουδαίου πατέρα της, Γιώργου Νταλάρα.

Η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο, στο οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει. Μεταξύ άλλων, έλαβε μέρος στις παραστάσεις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, «Τρωάδες» του Ευριπίδη, «Έγκλημα και τιμωρία» του Ντοστογιέφσκι, «Έντα Γκάμπλερ» του Ίψεν, «Βυσσινόκηπος» του Τσέχωφ. Επίσης, έχει εμφανιστεί στα Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και στο Εθνικό Θέατρο.

Η Νταλάρα είναι αριστούχος του Πανεπιστημίου Brown (ΒΑ Θέατρο, ΒΑ Λογοτεχνία) και της RADA (ΜΑ Τext and Performance) και πιστοποιημένη δασκάλα Γιόγκα.

Παράλληλα, γράφει ποιήματα και ζωγραφίζει. Τυπώνει όσα δημιουργεί σε απλά ρούχα και αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Πέρυσι, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το τραγούδι. Ερμήνευσε το αγγλόφωνο ποίημα της «Paramatman», το οποίο μελοποίησε ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μεζές.

Πρόκειται για τραγούδι, το οποίο έχει προκαλέσει αίσθηση και πολλά θετικά σχόλια. Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πλούσιο ταλέντο της σε στιχουργική και ερμηνεία.

Ο πατέρας της, που της τρέφει αδυναμία (ενώ την αποκαλεί «αντάρτισσα»), δεν έκρυψε τη χαρά του, γράφοντας στα κοινωνικά δίκτυα: «Περήφανος προκατειλημμένα… Καλή αρχή, Γιωργιάννα! Μπράβο, Δημήτρη!».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Htd3KlCs5sU&feature=emb_logo

Στην προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον Μίλτο Σωτηριάδη, ηθοποιό και γιο του γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Γνωρίστηκαν στους καλλιτεχνικούς κύκλους, στους οποίους αμφότεροι κινούνται. Σύντομα συγκατοίκησαν, ενώ αργότερα μετακόμισαν μαζί στο Λονδίνο. Εκεί συνέχισαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από έντεκα χρόνια στην Αντίπαρο. Χαμηλών τόνων αμφότεροι, δεν ήθελαν να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας και παντρεύτηκαν μυστικά. Μάλλον, όμως, το… παράκαναν αφού δεν το ήξεραν ούτε καν οι γονείς τους! Τους πληροφόρησαν την επόμενη ημέρα…

Έχουν αποκτήσει δύο αγόρια.