Βρισηίδα Ανδριώτου: Η γυμνή φωτογραφία της πριν μπει στο Survivor

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουνίου 2022 15:41

Βρισηίδα Ανδριώτου: Πόσα χρήματα κέρδισε από το Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συμμετέχει φέτος στο Survivor.

Η Βρισηίδα είναι μοντέλο και αναδείχθηκε 6η παγκοσμίως στον διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Άγιου Δομίνικου.

Επίσης, στο Survivor φημολογείται ότι έχει έρθει αρκετά κοντά με τον φαρμακοποιό, Σπύρο Μαρτίκα. Βέβαια, οι απόψεις διίστανται καθώς πολλοί είναι αυτοί, εκτός και εντός του παιχνιδιού, που πιστέψουν ότι οι δυο παίκτες παίζουν θέατρο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ένα λογαριασμό στο Instagram με αρκετούς ακόλουθου και πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Σε μια από αυτές ποζάρει ημίγυμνη. Έχει καλύψει τα στήθη της με δυο καρύδες και φοράει (στο κάτω μέρος) ένα άσπρο μπικίνι.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άγριο κράξιμο σε Μαρτίκα και Ανδριώτου: «Το ειδύλλιο μου φαίνεται καραγκιοζιλίκι και αντιαισθητικό»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπάθωσε εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδα Ανδριώτου οι οποίοι φέρεται ότι είναι το νέο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και φυσικά η παρουσιάστρια ρώτησε την κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη για την πρώην κολλητή της φίλη την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για ακόμα μία φορά δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει το δηλητήριο της για την πρώην κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και σχολίασε με επικριτικό τρόπο τον έρωτά της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Ειλικρινά αν μου επιτρέπεται δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν θέλω καθόλου να μιλήσω για αυτό. Συγγνώμη ρε παιδιά μου φαίνεται καραγκιοζιλίκι όλο αυτό. Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό. Δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, αλήθεια. Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχει να κάνει με την Ιωάννα».

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν τα προηγούμενα χρόνια κολλητές και η μία influencer βοηθούσε την άλλη στα social.

Όμως ξαφνικά το παρεάκι έσπασε όταν η ξανθιά influencer κατηγόρησε δημόσια την Βρισηίδα Ανδριώτου ότι κάνει παρέα με τον άνθρωπο που διέρρευσε τα προσωπικά της βίντεο στο διαδίκτυο κατηγορώντας την δημόσια για κοροϊδία και εμπαιγμό.

Από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε δηλώσει πως δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο από τη Θεσσαλονίκη που διέρρευσε τα προσωπικά βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο διαδίκτυο για τα οποία η ξανθιά influencer έχει κινηθεί νομικά εναντίον του.