Μη μου τον Νίνο τάραττε: Ποιος τον εκνεύρισε και γιατί (φωτογραφία)

29 Μαρτίου 2019 23:55

 Ο Νίνο Ξυπολιτάς είναι ένα πλάσμα των άκρων, θα λέγαμε. Μια που δεν θ’ ακούμε τίποτα γι’ αυτόν -και μιλάμε για μεγάλα διαστήματα-, μια που θα μας απασχολεί, για διαφορετικούς κάθε φορά, λόγους συνεχώς.

Αυτή τη φορά το αγόρι που τις προάλλες διατράνωνε πως δεν θα ξανασχοληθεί με τη νύχτα, αλλά νέτο-σκέτο με lives και το τραγούδι, άλλαξε το μαλλί του. Έγινε ξανθός, ωστόσο, το νέο του λουκ δεν άρεσε σε μία θαυμάστριά του. Το παράκανε κι εκείνη βέβαια και την “άκουσε” με… συνοπτικές διαδικασίες απ’ τον δίμετρο Ροδίτη του πενταγράμμου.

Διαβάστε τι εκτυλίχθηκε στα  social media…

“Δε σου πάει το ξανθό… Γίνε όπως ήσουν μελαχρινός… Έλεος”, έγραψε η θαυμάστρια (σ.σ. μελαχρινός δεν ήταν ποτέ. Καστανός, ναι… Να βλέπουμε καλύτερα καταρχάς).

Αυτό το “έλεος”, λοιπόν, ήταν που τον εξαγρίωσε, με αποτέλεσμα να εισπράξει την απάντηση: “Γίνατε όλοι κριτές και στυλίστες. Φίλη μου καλή, θα κάνω ότι γουστάρω. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και συ λέγε ότι γουστάρεις… Η άποψή σου με ενδιαφέρει. Η αποψη σου με ενδιαφέρει τόσο όσο το αν χάλασε ένα καζανάκι στο Χίλτον (π.χ) με αγαπη. ΝΞ”.

TIP

Να πούμε ότι διαφωνούμε; Όχι. Το “έλεος” ήταν αυτό που έδειξε αγένεια απέναντί του. Γιατί ναι μεν λέμε τη γνώμη μας εκεί που μας παίρνει, ανεξαρτήτως αν νοιάζεται ο άλλος ή όχι -επειδή έτσι γουστάρουμε, που λέει και ο Νίνο-, πλην όμως με ευγένεια. Με κομψότητα και διακριτικότητα. Αλλιώς, την κρατάμε για πάρτη μας. Και ειδικά αν είμαστε γυναίκες, που θεωρούμεθα και πιο ντελικάτα πλάσματα, επιβάλλεται η γλώσσα μας να είναι ακόμα πιο κομψή.

Όσες καταλάβατε, καταλάβατε…

Α, δείτε τον πλατινέ κιόλας τον Νίνο – μην ξεχνιόμαστε… Για το φινάλε, δε, να προσθέσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής ξανθαίνει τα μαλλιά του. Τα είχε πολύ ανοιχτά και στα early twenties του, αν δεν απατώμεθα.

ΝΤΟΝ.Α.