Σασμός: το μοιραίο λάθος του Σταύρου και η αποκάλυψη του ένοχου μυστικού στον Αστέρη

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Η τελική αναμέτρηση του Σταύρου με τον Αστέρη

Ένα μοιραίο λάθος αλλάζει τα πάντα στον Σασμό. Ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της Αργυρώς και πλέον είναι αποφασισμένος για όλα.

Στον Σασμό η φιλία το Αστέρη με τον Σταύρο μεγαλώνει. Από την πλευρά του δεύτερου που δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο νέος φίλος του. Ο Σταύρος τον ξέρει ως Χρήστο, του αρέσει πολύ η παρέα του και του ανοίγεται σιγά-σιγά. Αυτό αποδεικνύεται και το λάθος του.

Ο γάμος του Σταύρου και της Αργυρώς δεν βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του. Και το μαθαίνει ο Αστέρης που κάνει τα πάντα για να κρύψει την πραγματική ταυτότητά του από τον σύζυγο της αγαπημένης του.

Όμως δεν είναι το μόνο που μαθαίνει, αφού βγαίνει στο φως το μεγάλο μυστικό των Βρουλάκηδων. Σε μία από τις βόλτες που κάνουν ο Αστέρης και ο Σταύρος, ο δεύτερος λυγίζει και ομολογεί την αλήθεια για το παιδί, στη σειρά του Alpha. Για τον μικρό Πετρή για τον οποίο όλοι πιστεύουν ότι ο πατέρας του είναι ο Σταύρος.

Ο τελευταίος, λοιπόν, σε μία στιγμή αδυναμίας και χωρίς να συνειδητοποιεί το λάθος που ετοιμάζεται να κάνει, εμπιστεύεται το λάθος άτομο.

Ο Αστέρης του έχει δείξει το πρόσωπο ενός καλού φίλου. Πιεσμένος από τα τελευταία γεγονότα, αλλά και από την προσαρμογή του στην Κρήτη, ο Σταύρος ζητάει από τον Αστέρη (δηλαδή τον Χρήστο) να πάνε μία βόλτα.

Νομίζοντας πως έχει βρει τον καλύτερό του φίλο, εκμυστηρεύεται στον Αστέρη πως κουβαλάει ένα τεράστιο μυστικό. Δεν είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή, δέχτηκε όμως να το μεγαλώσει σαν δικό του παιδί.

Η αποκάλυψη αυτή σκάει σαν κεραυνός στον Αστέρη. Εάν το παιδί δεν είναι του Σταύρου, τότε είναι δικό του! Ο Αστέρης αρχίζει να προβληματίζεται. Το παιδί αυτό είναι δικό του και δεν μεγαλώνει μαζί του. Όλα κρέμονται από μία κλωστή… Θα διεκδικήσει ο Αστέρης τον γιο του; Ποια θα είναι η αντίδραση της Αργυρώς;