Εριέττα Κούρκουλου: η αγκαλιά του Βύρωνα και τα δάκρυα συγκίνησης

5 Ιουνίου 2022 08:00

Εριέττα Κούρκουλου: η αγκαλιά του Βύρωνα και τα δάκρυα συγκίνησης

Με ένα μεγάλο πάρτι στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων γιόρτασε η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση τα 10 χρόνια του καταφυγίου που ίδρυσε, του Save A Greek Stray.

Η Εριέττα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ δίπλα της ήταν συνέχεια ο σύζυγός της Βύρων Βασιλειάδης. Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή, την αγκάλιασε και τη φίλησε, ενώ εκείνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Στη μεγάλη αυτή γιορτή, εκτός από τους τετράποδους «καλεσμένους» το «παρών» έδωσαν οι συνεργάτες της Εριέττας αλλά και πλήθος κόσμου.

Στην εορταστική αυτή ημέρα, με την SGS ήταν και ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Διονύσης Σχοινάς και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy οι οποίοι χάρισαν στο κοινό και τους τετράποδους φίλους τους ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Ο Διονύσης Σχοινάς εκτόξευσε στα ύψη το κέφι

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Demy

Το οποίο ήταν γεμάτο με τις αμέτρητες προσωπικές τους επιτυχίες και τις δυνατές τους ερμηνείες. Ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η Τζένη Μελιτά. Από τη γιορτή δεν έλειψε ούτε ο νυν πρόεδρος της Τεχνόπολης, με το δικό του κατοικίδιο, Κωνσταντίνος Δέδες.

O πρόεδρος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Δέδες

Στο πλευρό της Εριέττας όμως ήταν και η σύντροφος του μεγάλου της αδελφού, Πάρι Κασιδόκωστα, Τάμτα. Η οποία δεν μπορούσε να λείψει από τη γιορτή. Δεν είναι μόνο η εξαιρετική σχέση που έχουν οι δύο τους. Είναι και ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τα ζώα.

Στο πλευρό της Εριέττας στάθηκε η Τάμτα

Η Εριέττα Κούρκουλου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram πολλά stories από το πάρτι που κράτησε μέχρι αργά. Με την ίδια να συγκινείται πολύ στην αγκαλιά του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη αλλά και των συνεργατών της. Συγκίνηση από την ανταπόκριση του κόσμου που έδειξε ότι τη στηρίζει στο δύσκολο έργο της.

Λίγο πριν τη λήξη της συναυλίας, η Εριέττα Κούρκουλου και όλη η ομάδα τoυ SGS ανέβηκαν πάνω στη σκηνή ενώ μαζί της ήταν και ο σύζυγός της Βύρων Βασιλειάδης.

«10 χρόνια,, δυσκολίες, χαρές, στεναχώριες και επιτυχίες, αλλά πάνω απ’ όλα αγάπη.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου στην SGS. Για πάντα μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: NDP