Η γη της ελιάς: Μαλλί με μαλλί Μυρτάλη και Αρετή

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Και τρίτος άνδρας διεκδικεί την καρδιά της Μυρτάλης

Ένας απίστευτος καυγάς βάζει φωτιά στη Γη της Ελιάς. Δύο γυναίκες που τους χωρίζει άσβεστο μίσος πιάνονται μαλλί με μαλλί στη σειρά του Mega και πλέον όλα χτυπούν… κόκκινο στη Μάνη.

Στη Γη της Ελιάς κανείς δεν έχει ξεχάσει τον επεισοδιακό χωρισμό της Μυρτάλης και του Στέφανου. Αιτία γι’ αυτόν ήταν η Αρετή, η οποία έμπλεκε συνεχώς τα πόδια της στη ζωή του ζευγαριού. Εκμεταλλευόμενη την αγάπη που της είχε ο γιος της, έκανε ουσιαστικά κουμάντο στα πάντα.

Στην αρχή, εξαιτίας του διαζυγίου του Στάθη και της Αρετής, η Μυρτάλη προτίμησε να κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους. Όμως, όταν κατάλαβε ότι η μέλλουσα πεθερά της έκανε ό,τι ήθελε τον Στέφανο, τότε εξερράγη.

Η Αρετή έβαζε λόγια στον Στέφανο για τη Μυρτάλη και ήρθε η φθορά στο ζευγάρι. Η Βρεττάκου δεν άντεξε άλλο τη συμπεριφορά της Αρετής και τη στάση του Στέφανου και διέλυσε τη σχέση της.

Ο Στέφανος μετά έκανε σχέση με την Ελένη και τώρα οι δύο τους ετοιμάζονται να αφήσουν για πάντα τη Μάνη και να ταξιδέψουν στην Ισπανία.

Η Μυρτάλη και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και δίνουν ρεσιτάλ στη σειρά του Mega. Απελπισμένη η Αρετή με τα τελευταία γεγονότα και την απόφαση του Στέφανου να φύγει από τη Μάνη, ξεσπάει άσχημα στη Βρεττάκου, όταν την βλέπει από μακριά, στον δρόμο.

Η Μυρτάλη δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Αρετή

Προσπαθεί να την αποφύγει, όμως είναι μάταιο. Η Αρετή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και της μιλάει με τον πιο απότομο τρόπο. Την καταριέται και την κατηγορεί που χώρισε τον γιο της!

Την θεωρεί υπεύθυνη για την επιλογή του γιου της να φύγει από την Μάνη. Η Αρετή ξεχνά ότι εκείνη έβαζε λόγια στον γιο της για να τη χωρίσει.

Όσο η Αρετή φωνάζει, τόσο η Μυρτάλη εξοργίζεται. Οι δύο τους δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, με την Μυρτάλη να υπερασπίζεται τον εαυτό της ως το τέλος. Φανερά εξοργισμένη από τη συμπεριφορά που δέχεται, επιτίθεται στην Αρετή!

Οι φωνές τους ηχούν σε όλη την Αρεόπολη. Η Αρετή δε μπορεί να χωνέψει πως θα χάσει τον γιο της, με αποτέλεσμα να της φταίνε όλα. Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος, όταν μάθει για το συγκεκριμένο περιστατικό;