Γιώργος Χριστοδούλου: «Είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου»

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 09:00

Γιώργος Χριστοδούλου: «Είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα Δε Γίνεται και παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη. Τόσο για τον ρόλο του στον Σασμό, όσο και για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Χριστοδούλου που υποδύεται τον Σταύρο στον Σασμό  μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ. Και τον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει από αυτό.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε

«Νιώθω τυχερός που είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου. Νιώθω τυχερός. Πραγματικά το λέω. Γιατί αν τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω δύσκολα πράγματα είναι γι’ αυτό. Γιατί πέρασα μέσα από αυτά και νιώθω πολύ πιο δυνατός. Εγώ ανήκα στις περιπτώσεις όπου δεν άφησα τον εαυτό μου να γίνει δυσλειτουργικός».

«Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ορίζω μια κατάσταση, αμέσως ζήτησα βοήθεια. Και αυτό θα πρότεινα σε όποιον έχει τέτοιες τάσεις, κάθε είδους εθισμών. Μην το αφήνει γι’ αύριο. Όταν του χτυπάει το καμπανάκι, να ζητήσει βοήθεια. Δεν είναι κακό. Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα, ευτυχώς το πρόλαβα».

Η γνωριμία με τη σύντροφό του

«Ήταν πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου αυτό το θέμα με το αλκοόλ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα ανθρώπους που έχει καταστραφεί εντελώς η ζωή τους, οι σχέσεις τους κι έχουν χάσει εντελώς το τι είναι. Εγώ το πρόλαβα. Κι αυτό νιώθω για τη γυναίκα μου, ότι με πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύ διακριτικά, με πολλή αγάπη, έκανε έτσι και σιγά σιγά άρχισαν να κολλάνε τα κομμάτια και τα κατάφερα».

https://www.youtube.com/watch?v=dkAUZHafO9M

Ο άνθρωπος στο πλευρό του Γιώργου Χριστοδούλου

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος από το 2018 με την επίσης ηθοποιό, Μαρία Προϊστάκη. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Προσπαθούν να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στην ζωή τους. Ενώ απασχολούν τα κοινωνικά μέσα μόνο με τη δουλειά τους. Το ταλαντούχο ζευγάρι έχει πρωταγωνιστήσει μαζί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με εξαιρετική επιτυχία.