Ζωζώ Σαπουντζάκη – Βασίλισσα Ελισάβετ: τελικά ποια φόρεσε τα πράσινα καλύτερα;

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 18:30

Ζωζώ Σαπουντζάκη - Βασίλισσα Ελισάβετ: τελικά ποια φόρεσε τα πράσινα καλύτερα;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με το γνωστό μπρίο της και το αστείρευτο χιούμορ της έκανε μια δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram, σχετική με την εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση της βασίλισσας και την επιλογή του πράσινου χρώματος για τα ρούχα και τα αξεσουάρ της.

Χθες ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον Βρετανικό θρόνο, με μια μεγαλειώδη συναυλία και παρέλαση. Καθώς και τον χαιρετισμό της στο πλήθος από το μπαλκόνι των ανακτόρων της. Η μονάρχης εμφανίστηκε φορώντας πράσινα στη γνωστή μονοχρωμία που ορίζει το πρωτόκολλο.

Το σίγουρο είναι όμως πως δεν περίμενε πως αυτή η στιλιστική επιλογή θα σχολιαζόταν από μια δική μας βασίλισσα, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού σινεμά με την ανάρτησή της επεσήμανε στη Βασίλισσα ότι πρώτη εκείνη ντύθηκε με total πράσινη δημιουργία ανήμερα του Πάσχα! «Κυριακή του Πάσχα τα έβαλα πρώτη εγώ αγαπημένη μου Βασίλισσα, άργησες. Χρόνια πολλά και σε σένα από τη βασίλισσα της νύχτας»! Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZWZW ❤️ (@zwzw_sampoutzaki_official)

 

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε στο πάρτι των γενεθλίων της πως δεν φοβάται τον χρόνο

«Όπως έρχεται, έτσι και φεύγει». Όπως λέει τα φετινά της γενέθλια είναι τα καλύτερα. Γιατί «δεν γυρνάει πίσω, πάντοτε κοιτάει μπροστά».

Για τον μύθο της μοιραίας γυναίκας που την ακολουθούσε, η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχε καμιά σχέση με τον χαρακτήρα της: «Νομίζω ότι όλα τα πράγματα που έκανα, έβγαιναν από μέσα μου. Πετούσα τα παπούτσια μου ξαφνικά και χόρευα ξυπόλυτη. Έτσι μου ερχόταν. Έκανα πράγματα σαν Ζωζώ, αλλά ήταν όμορφα. Ήταν με αξιοπρέπεια ό,τι έκανα».

Μιλώντας για τη μοναξιά και τον ρόλο που παίζουν οι άνδρες στη ζωή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογείται: «Από μικρή ήμουν αδύναμη. Ο χαρακτήρας μου ήταν έτσι. Κάποτε είχα τη μάνα μου συντροφιά. Τα ξεπερνούσα όλα, γιατί αισθανόμουν σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο, θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα. Για τα χρήματα δεν φοβάμαι».