Survivor: Πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τις νέες ομάδες. Ποιά είναι η πρώτη υποψηφιότητα ;

6 Ιουνίου 2022 19:45

Survivor: Ασημίνα και Άρης στο στόχαστρο του Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε στο SURVIVOR για 9η φορά και εκτοξεύει πυρά κατά όσων του επιτέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός μιλώντας για τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τους κατηγορεί ότι «μηχανορραφούν και πατούν επί πτωμάτων για να φτάσουν στον τελικό».

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός αφήνει άφωνους τους παίκτες με την ανακοίνωσή του: «Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα από το σημείο αυτό παύουν να υφίστανται.
Τουλάχιστον, με την τωρινή τους σύνθεση».
Οι 9 παίκτες παίζουν αγώνες κατάταξης: τρέχουν το στίβο μάχης, ο καθένας μόνος του, και χρονομετρούνται. Οι δύο παίκτες που έχουν τους καλύτερους χρόνους χρίζονται αρχηγοί και επιλέγουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα αυτής
της εβδομάδας.
Ποιοι θα τερματίσουν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση; Ποιες θα είναι οι δύο νέες ομάδες που θα διαμορφωθούν; Πώς και πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών;

Ο πρώτος υποψήφιος

Ο Σπύρος Μαρτίκας σύμφωνα με τα τελευταία spoilers θα βρεθεί για 10η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και για την ακρίβεια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.  Όπως έχουν πει και άλλες φορές οι παίχτες ο προφεσόρ του Survivor έχει τον κόσμο με το μέρος του κι έτσι θεωρείται μεγάλη απειλή για όποιον βρεθεί μαζί του στον ντάκο.

Αν λοιπόν μέχρι τώρα είχαμε δει τον Σπύρο και τον Άρη στα χαρακώματα θα έρθει και η στιγμή για να αλλάξει το σκηνικό και από “εχθροί” να ξαναγίνουν φίλοι ή τουλάχιστον να έχουν καλές σχέσεις . Μένει λοιπόν να δούμε τι απο όλα αυτα θα γίνουν απόψε και κατα πόσο οι προβλέψεις έχουν καταφερει να επιβεβαιωθούν παρά τις πολλές ανατροπές του reality.