Σίσσυ Χρηστίδου: Τι είπε για την βάφτιση της Έιντα (που δεν έγινε)

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 21:55

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η νόνα της Έιντα και αυτό δεν αλλάζει ακόμη και με τον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια η οποία νοσεί φρόντισε να λύσει το μυστήριο με την βάφτιση της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώννη Καλημέρη, μέσα από stories που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επειδή με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μπερδεύτηκαν οι φίλοι και οι θαυμαστές της. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει στην μικρή και το δέσιμο που έχουν νονά και βαφτιστήρα.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν : «Να σας πως και για την Ειντούλα που με ρωτάτε. Η βάφτιση όντως προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο έχω την εκπομπή και δεν θα μπορούσα να την βαφτίσω . Η βάφτιση λοιπόν δεν έγινε γιατί νονά είναι σε αυτή την κατάσταση. Παρόλα αυτά επειδή ο κόσμος είχε ήδη ανέβει στο Νυμφαίο έγινε ένα πάρτι που γιορτάζει την ύπαρξη της από το οποίο λείπω και είμαι έξαλλη αλλά δεν έγινε βάφτιση. Η βάφτιση θα γίνει όταν βγούμε από αυτή τη συνθήκη. Σύντομα ελπίζω», είπε και ξεκαθάρισε τι συνέβη.

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση της Ada

Έτσι μπορεί η βάφτιση της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά, να είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα (6-06) αλλά λόγω ασθένειας της νονάς, Σίσσυς Χρηστίδου, η βάφτιση αναβλήθηκε μέχρι να συνέλθει από τον κορονοϊό. Αυτό όμως δεν εμπόδισε στο να γίνει ένα κάλεσμα λαμπερό και όπως το είχαν σχεδιάσει προκειμένου για να γνωρίσουν οι φίλοι και οι γνωστοί την πανέμορφη μικρή πριγκίπισσα.

Σίσσυ Χρηστίδου: Κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής με τα όσα άκουσε από την Χριστίνα Κοντοβά

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ακούγοντας τη Χριστίνα Κοντοβά να μιλάει για την περιπέτεια που έζησε πίσω από την υιοθεσία της κόρης της.

«Θέλω να πω κάτι. Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα. Θυμάμαι μια στιγμή που ήμουν στην Ουγκάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ada θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό.

Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη. Μου απενοχοποίησες ότι μπορώ να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά. Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια τέλεια εικόνα αλλά δεν υπάρχει τέλεια μαμά»