Survivor: κόντρες παλιές και νέες στο προσκήνιο και ο Μαρτίκας terminator στον τάκο

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 08:10

Survivor: η Μαίη και ο Νίκος είναι στον πρώτο τάκο αυτής της εβδομάδας

Η κόντρα της Ασημίνας και της Σταυρούλας φουντώνει για τα καλά στο Survivor και δεν φαίνεται καμία από τις δύο να έχει τη διάθεση να υποχωρήσει για να σταματήσουν οι καβγάδες

Όταν άρχισε η Σταυρούλα να λέει στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor πως χάρη σε αυτήν ταξίδεψε η Ασημίνα στο Μεξικό, ήταν φυσικό να βάλει φωτιά στα νεύρα της συμπαίκτριάς της.

«Στο Survivor έχω βαρεθεί να τρώω πόλεμο από συγκεκριμένα άτομα και κάποια από αυτά δεν είναι πλέον στο παιχνίδι. Και στο παρελθόν και τώρα η Σταυρούλα το κάνει για συγκεκριμένο λόγο. Ο λόγος που το κάνει είναι επειδή νιώθει -αυτό που λέει κι η γιαγιά μου στο χωριό ότι το ψηλό δέντρο, το πετροβολούν όλοι. Εκεί θα σταθώ.Ακόμα κι η Μαίη. Παιδιά τι πρόβλημα έχετε με την Ασημίνα;». Τόνισε η Ασημίνα.

Τη σκυτάλη πήρε ο Άρης

«Προβλέπω ότι δεν θα περάσει κάποια εβδομάδα ήσυχη πλέον, κάθε βδομάδα θα αλλάζει κάποιος. Τρεις ασυλίες σημαίνει ότι αν χάσουμε και τις τρεις θα έχουμε τρεις υποψήφιους από την ομάδα μας. Δύσκολα τα πράγματα. Οπότε ένα κίνητρο παραπάνω για να κυνηγήσουμε τις ασυλίες πιο δυνατά. Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί αυτές οι ασυλίες θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμάς». Είπε ο Άρης λίγο πριν τα αγωνίσματα.

Για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον Νίκο Γιάννη

«Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ, εδώ είναι το γούρι μου και κάθομαι εδώ».

Οι κόκκινοι ψήφισαν τον πρώτο για αποχώρηση

Και μαντέψτε ποιος ήταν αυτός: για ακόμη μια εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας βγαίνει στον τάκο. Αυτή είναι η δέκατη φορά που βρίσκεται απέναντι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Η κόκκινη ομάδα περνά μία άσχημη περίοδο, αφού εδώ και αρκετές ημέρες δεν μπορούν να δουν άσπρη μέρα αγωνιστικά. Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους παίκτες για να βγάλουν στη φόρα όσα τους απασχολούν.