Σταρ Ελλάς 2022: «Mου είπε “έλα στο στενό να σου σπάσω τα μούτρα”»

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουνίου 2022 13:43

Η Σταρ Ελλάς Ειρήνη Βολιώτη κατήγγειλε τον σύντροφό της για τον άγριο ξυλοδαρμό της πριν από λίγες ημέρες ο άντρας που έχει καταγγείλει το μοντέλο αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η Ειρήνη Βολιώτη κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφο της η οποία όπως υποστηρίζει άρχιζε να την κλωτσάει στα πλευρά και στο πόδι.

«Έπειτα από τσακωμό μεταξύ μας, ο … με κυνήγησε σε ένα στενό κοντά στον Σταθμό Λαρίσης και με κλώτσησε με το πόδι του στην εσωτερική πλευρά του δεξιού ποδιού και στο αριστερό μου πόδι. Από το χτύπημα έπεσα στο πάτωμα. Έπειτα μου άσκησε δύναμη και με γρατζούνισε στο μπράτσο του δεξιού μου χεριού με χτύπησε με μπουνιά στη μύτη μου και με χτύπησε με την παλάμη του χεριού του στο πρόσωπό μου με πέντε χαστούκια που με ζάλισαν», ανέφερε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας του τμήματος Ομόνοιας η 22χρονη, η οποία εμφανώς τρομοκρατημένη συνέχισε λέγοντας: «Ο… με φώναξε: έλα στο στενό να σου σπάσω τα μούτρα, αν τολμάς που θα καλέσεις την αστυνομία. Έπειτα έτρεξα και κάλεσα την αστυνομία από το κινητό μου τηλέφωνο».

Ο πρώην σύντροφος της Σταρ Ελλάς διαψεύδει κατηγορηματικά όλες τις καταγγελίες της περί κακοποίησης

«Με πήρε τηλέφωνο κάποιος τρίτος και μου είπε ότι η Ειρήνη με απατάει. Τότε της είπα ότι χωρίζουμε και έφυγα από το μαγαζί που βρισκόμασταν και τρώγαμε. Έπειτα, με ακολούθησε στον δρόμο δεν με άφηνε να περπατήσω, μου τραβούσε τις βαλίτσες και μου έριξε σφαλιάρες στο πρόσωπο περίπου δέκα στον αριθμό. Με έπιασε από την μύτη, την οποία έχω πρόσφατα εγχειρίσει και μου έσπασε τα γυαλιά μου. Έπειτα, προσπάθησα να την αποφύγω και της πέταξα τα λουλούδια που έχει στα χέρια της, στην προσπάθειά μου να κερδίσω χρόνο».