Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: το απίστευτο δώρο της Δανάης Μπάρκα και το spoiler για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουνίου 2022 09:15

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: το απίστευτο δώρο της Δανάης Μπάρκα και το spoiler για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κάθισε απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4 και μίλησε για τα καλοκαιρινά του σχέδια κι έδωσε ένα ευχάριστο spoiler για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση πατέρα – κόρης που έχουν με τη Δανάη Μπάρκα. Ο ηθοποιός είναι μέρος της ζωής της από πολύ μικρή ηλικία.

Μια δύσκολη και τρυφερή στιγμή

«Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει «να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;». «Φυσικά, το ρωτάς;» της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή».«Όταν μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα λίγο αλλά νομίζω ότι πέρασε. Συνήθως πια, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει Χρήστο. Η αγάπη όμως ήταν αγάπη προς μπαμπά όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά».

Η Δανάη Μπάρκα έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου πήγαν στο Λονδίνο στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το ταξίδι αυτό το έκανε δώρο στους «γονείς της» -και στους τρεις ηθοποιούς – η Δανάη Μπάρκα.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έδωσε και μια πολύ ευχάριστη είδηση για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

«Υπάρχει μια πιθανότητα να ξαναγίνουν. Το κανάλι ήθελε πάρα πολύ. Κι ο Θανάσης κι ο Μιχάλης θέλουν πάρα πολύ. Κι εμείς θέλαμε πάρα πολύ. Όπως είπαν κι ο Θανάσης κι ο Μιχάλης ‘Ρε παιδιά τελείωσε με τον γάμο, τώρα δεν έχουμε. Προσπαθούμε να στύψουμε το μυαλό μας’. Τώρα αν στύψουν σωστά το μυαλό τους, υπάρχει μια πιθανότητα, την άνοιξη, αν έχουν γραφτεί, να ξαναμπούμε σε γύρισμα για να ξαναβγούν του παραχρόνου. Είμαστε όλοι διαθέσιμοι. Όλοι το περιμένουμε. Ήταν μια δουλειά που την ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ».